RENE POLLEUNIS

Contactgegevens RENE POLLEUNIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENE POLLEUNIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENE POLLEUNIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUIVENSTRAAT 6; 3890; GINGELOM, België

Telefoon (phone): 11885666 (+32-11885666) 11885666 (+32-11885666)

Fax (fax): +32 (53) 369-92-31 +32 (53) 369-92-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENE POLLEUNIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENE POLLEUNIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENE POLLEUNIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENE POLLEUNIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENE POLLEUNIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENE POLLEUNIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENE POLLEUNIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENE POLLEUNIS
Products information RENE POLLEUNIS

BTW identificatienummer (tax): BE06399505615
Ondernemingsnummer: 6315734863
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Matériaux: Métaux.

Product categorie (product category): Déchets and débris Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENE POLLEUNIS
(Get full report from official database of BE for RENE POLLEUNIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENE POLLEUNIS
Addition kinds of activities for RENE POLLEUNIS

204399. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
801102. Medische centra | Medical centers
20870202. Cocktailmixen, nonalcoholic | Cocktail mixes, nonalcoholic
22111001. Crinoline | Crinoline
23920403. Placemats, plastic of textiel | Placemats, plastic or textile
28340504. Bitter zouten | Effervescent salts
31119902. Speciaalleer, nec | Specialty leathers, nec
34990401. Cadeauartikelen, messinggoederen | Giftware, brass goods
38429922. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies

Werken bij RENE POLLEUNIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENE POLLEUNIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENE POLLEUNIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENE POLLEUNIS. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Puurs, zoeken wij een nieuwe administratieve collega. Je staat in voor het opvolgen van de klantenportefeuille, in samenwerking met de salesafdeling. Hierbij zorg je voor een correcte en tijdige facturatie. Na een inwerkperiode adviseer je klanten bij vragen over de verschillende aangeboden services (veiligheid en bescherming).

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • Magazijnier optie vast H. Essers - regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    H.Essers is een dynamisch familiebedrijf waarin 6.270 enthousiaste medewerkers verpreid over 70 kantoren in 17 landen dagdagelijks werken aan het optimaliseren van de supply chain van onze klanten. Met een vloot van 1.460 trucks, 3.050 trailers en een totale magazijnoppervlakte van 975.000m² is H.Essers doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de grootste logistieke dienstverleners in Europa. Bij H.Essers kom je terecht in een uitdagend werkomgeving met talrijke groeimogelijkheden, ook dicht bij huis kan je aan een internationale carrière bouwen. Voor een site in Gent/Evergem zijn wij op zoek naar gemotiveerde HEF- EN REACHTRUCKCHAUFFEURS. Samen met je collega's ben je in het magazijn verantwoordelijk voor: het zorgvuldig lossen van vrachtwagens het intern transport van bestellingen orderpicking met scanner laden van vrachtwagens ...

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Universiteit Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • Procesoperator (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van RENE POLLEUNIS in sociale netwerken
Look for responds of RENE POLLEUNIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENE POLLEUNIS. Laat een reactie achter voor RENE POLLEUNIS. RENE POLLEUNIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENE POLLEUNIS. Leave a respond for RENE POLLEUNIS. RENE POLLEUNIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENE POLLEUNIS op de google maps. Adres en contacten RENE POLLEUNIS
Location of RENE POLLEUNIS on the google maps. Address and contacts of RENE POLLEUNIS

Andere gerelateerde bedrijven als come RENE POLLEUNIS RENE POLLEUNIS: Bassleer Krist | ANDRE HEINDRYCKX | BC-BUISNESS CONTROL GMBH | Roland Willy | SANIREV

Other related companies as RENE POLLEUNIS: Bassleer Krist | ANDRE HEINDRYCKX | BC-BUISNESS CONTROL GMBH | Roland Willy | SANIREV

RENE POLLEUNIS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENE POLLEUNIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06399505615. Het bedrijf RENE POLLEUNIS bevindt zich op het adres: DUIVENSTRAAT 6; 3890; GINGELOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Déchets and débris Gr. Lijst met producten zijn Matériaux: Métaux..
De hoofdactiviteit van RENE POLLEUNIS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENE POLLEUNIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENE POLLEUNIS, openstaande posities, locatie van RENE POLLEUNIS op de kaart.

RENE POLLEUNIS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENE POLLEUNIS, company assigned to the tax number BE06399505615. The company RENE POLLEUNIS is located at the address: DUIVENSTRAAT 6; 3890; GINGELOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Déchets and débris Gr. List of products are Matériaux: Métaux..
The main activity of RENE POLLEUNIS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RENE POLLEUNIS is not available. You also can look at reviews of RENE POLLEUNIS, open positions, location of RENE POLLEUNIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENE POLLEUNIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENE POLLEUNIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENE POLLEUNIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENE POLLEUNIS, employees, financial statistics.