FRATEUR-DE POURCQ

Contactgegevens FRATEUR-DE POURCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRATEUR-DE POURCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRATEUR-DE POURCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLANTSOENSTRAAT 5; 2850; BOOM, België

Telefoon (phone): 38880104 (+32-38880104) 38880104 (+32-38880104)

Fax (fax): +32 (16) 428-52-97 +32 (16) 428-52-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRATEUR-DE POURCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRATEUR-DE POURCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRATEUR-DE POURCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRATEUR-DE POURCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRATEUR-DE POURCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRATEUR-DE POURCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRATEUR-DE POURCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRATEUR-DE POURCQ
Products information FRATEUR-DE POURCQ

BTW identificatienummer (tax): BE06068267822
Ondernemingsnummer: 7595092773
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Matériaux: Métaux.

Product categorie (product category): Déchets and débris Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRATEUR-DE POURCQ
(Get full report from official database of BE for FRATEUR-DE POURCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRATEUR-DE POURCQ
Addition kinds of activities for FRATEUR-DE POURCQ

1793. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
3313. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
394400. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
738901. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
07119907. Onkruidbestrijdingsdiensten, alvorens te planten | Weed control services, before planting
20240203. Sherbets, zuivel gebaseerd | Sherbets, dairy based
20769902. Kokosnootolie | Coconut oil
32699901. Kunst- en siergerei, aardewerk | Art and ornamental ware, pottery
35679913. Smeltovens | Smelting ovens
35890101. Koffiebierinstallatie | Coffee brewing equipment

Werken bij FRATEUR-DE POURCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRATEUR-DE POURCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRATEUR-DE POURCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRATEUR-DE POURCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant(e) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • Poetshulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

Zoek naar antwoorden van FRATEUR-DE POURCQ in sociale netwerken
Look for responds of FRATEUR-DE POURCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRATEUR-DE POURCQ. Laat een reactie achter voor FRATEUR-DE POURCQ. FRATEUR-DE POURCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRATEUR-DE POURCQ. Leave a respond for FRATEUR-DE POURCQ. FRATEUR-DE POURCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRATEUR-DE POURCQ op de google maps. Adres en contacten FRATEUR-DE POURCQ
Location of FRATEUR-DE POURCQ on the google maps. Address and contacts of FRATEUR-DE POURCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come FRATEUR-DE POURCQ FRATEUR-DE POURCQ: ROOSE DANNY | Van De Ville Gilbert BVBA | RAYMOND THIMOTHEE | Schauss sprl | MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS

Other related companies as FRATEUR-DE POURCQ: ROOSE DANNY | Van De Ville Gilbert BVBA | RAYMOND THIMOTHEE | Schauss sprl | MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS

FRATEUR-DE POURCQ is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRATEUR-DE POURCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06068267822. Het bedrijf FRATEUR-DE POURCQ bevindt zich op het adres: PLANTSOENSTRAAT 5; 2850; BOOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Déchets and débris Gr. Lijst met producten zijn Matériaux: Métaux..
De hoofdactiviteit van FRATEUR-DE POURCQ is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRATEUR-DE POURCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRATEUR-DE POURCQ, openstaande posities, locatie van FRATEUR-DE POURCQ op de kaart.

FRATEUR-DE POURCQ is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRATEUR-DE POURCQ, company assigned to the tax number BE06068267822. The company FRATEUR-DE POURCQ is located at the address: PLANTSOENSTRAAT 5; 2850; BOOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Déchets and débris Gr. List of products are Matériaux: Métaux..
The main activity of FRATEUR-DE POURCQ is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRATEUR-DE POURCQ is not available. You also can look at reviews of FRATEUR-DE POURCQ, open positions, location of FRATEUR-DE POURCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRATEUR-DE POURCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRATEUR-DE POURCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRATEUR-DE POURCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRATEUR-DE POURCQ, employees, financial statistics.