MATCO

Contactgegevens MATCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIRWEG ZUID 20; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51335067 (+32-51335067) 51335067 (+32-51335067)

Fax (fax): +32 (67) 874-30-91 +32 (67) 874-30-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATCO
Products information MATCO

BTW identificatienummer (tax): BE06709594726
Ondernemingsnummer: 8595672607
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Evacuation des Déchets.. Matériaux: Chiffons.. Type de Magasin: Magasins de Surplus.

Product categorie (product category): Déchets and débris Articles non-alimentaires. Ramassage and traitement des déchets ménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATCO
(Get full report from official database of BE for MATCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATCO
Addition kinds of activities for MATCO

15429900. Nonresidential constructie, nec, nec | Nonresidential construction, nec, nec
20870200. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
22990105. Pads, fiber: henequen, sisal, istle | Pads, fiber: henequen, sisal, istle
32219904. Geneeskunde flessen, glas | Medicine bottles, glass
50230500. Decoratieve woninginrichting en benodigdheden | Decorative home furnishings and supplies
50650000. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
50650301. Condensatoren, elektronisch | Capacitors, electronic

Werken bij MATCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 2-ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf te Gent zoeken we ervaren heftruckchauffeurs. Jouw taken en verantwoordelijkheden? - Met behulp van een scanner beheer je de voorraad van het magazijn - Je zet orders klaar en doet hiervoor de nodige administratie - Je plaats de goederen veilig op de correcte plaats

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhelden Lissewege - Dudzele gezocht! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Lissewege - Dudzele - Brugge (Koolkerke) Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent Hema Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Gent centrum is op zoek naar dynamische studenten die regelmatig beschikbaar zijn tijdens de week.

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Lasser (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar een GLASVEZEL-LASSER

Zoek naar antwoorden van MATCO in sociale netwerken
Look for responds of MATCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATCO. Laat een reactie achter voor MATCO. MATCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATCO. Leave a respond for MATCO. MATCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATCO op de google maps. Adres en contacten MATCO
Location of MATCO on the google maps. Address and contacts of MATCO

Andere gerelateerde bedrijven als come MATCO MATCO: Travers E | BOMAR | STAELENS-SCHOONBAERT | BERNARD FIEVET | Verdin Formation Center

Other related companies as MATCO: Travers E | BOMAR | STAELENS-SCHOONBAERT | BERNARD FIEVET | Verdin Formation Center

MATCO is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06709594726. Het bedrijf MATCO bevindt zich op het adres: HEIRWEG ZUID 20; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Déchets and débris Articles non-alimentaires. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Lijst met producten zijn Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Evacuation des Déchets.. Matériaux: Chiffons.. Type de Magasin: Magasins de Surplus..
De hoofdactiviteit van MATCO is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATCO, openstaande posities, locatie van MATCO op de kaart.

MATCO is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATCO, company assigned to the tax number BE06709594726. The company MATCO is located at the address: HEIRWEG ZUID 20; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Déchets and débris Articles non-alimentaires. Ramassage and traitement des déchets ménagers. List of products are Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Evacuation des Déchets.. Matériaux: Chiffons.. Type de Magasin: Magasins de Surplus..
The main activity of MATCO is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MATCO is not available. You also can look at reviews of MATCO, open positions, location of MATCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATCO, employees, financial statistics.