ISS Food Services

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ISS Food Services
Private companiesAgricultural Services • ISS Food Services

Contactgegevens ISS Food Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISS Food Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISS Food Services

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenstraat 20 Box 1; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 263 66 11; 02 263 68 55; 02 263 69 32 (+32-02 263 66 11; 02 263 68 55; 02 263 69 32) 02 263 66 11; 02 263 68 55; 02 263 69 32 (+32-02 263 66 11; 02 263 68 55; 02 263 69 32)

Fax (fax): 02 263 66 12; 02 263 69 39 (+32-02 263 66 12; 02 263 69 39) 02 263 66 12; 02 263 69 39 (+32-02 263 66 12; 02 263 69 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISS Food Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISS Food Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISS Food Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISS Food Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISS Food Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISS Food Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISS Food Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISS Food Services
Products information ISS Food Services

BTW identificatienummer (tax): BE05216003417
Ondernemingsnummer: 3289825439
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Contractors - Alterations; Fa?ade cleaning & maintenance; Window cleaners; Industrial kitchens - Installation & equipment; Rugs & carpets - Cleaning; Painting contractors; Janitor service; Removals

Product categorie (product category): Dust removing services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISS Food Services
(Get full report from official database of BE for ISS Food Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISS Food Services
Addition kinds of activities for ISS Food Services

353204. Mijn auto's, ploegen, laders, voeders en dergelijke apparatuur | Mine cars, plows, loaders, feeders, and similar equipment
502305. Decoratieve woninginrichting en benodigdheden | Decorative home furnishings and supplies
594699. Camera- en fotografische voorraadwinkels, nec | Camera and photographic supply stores, nec
22210409. Rayon breedgeweven stoffen | Rayon broadwoven fabrics
27829904. Voorbeeldboeken | Sample books
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment

Werken bij ISS Food Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISS Food Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISS Food Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISS Food Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v 2 ploegen/nacht - basisloon: 14,72€ + ploegenpremie (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider help je mee op verschillende afdelingen: Productie Affinage (behandeling en rijpingen) Inpakafdeling en logistiek

  • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • Chauffeur C/CE met CODE 95 (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw dagtaak begint rond 4u 's morgens met het laden van de vrachtwagen. Je start je route altijd vanuit ons distributiecentrum te Temse en levert onze goederen veilig en op tijd af bij onze klanten. Dagelijks heb je zo'n 25 à 30 stops.

  • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

  • Technieker - Buitendienst HVAC (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een klantgerichte HVAC-Technieker regio Vlaams-Brabant om het team van onze klant in de verwarmingswereld te versterken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de technische uitdagingen die zich in jouw regio voordoen, op een kwaliteitsvolle manier op te lossen: - In bedrijfsstelling van de producten (branders, ketels, warmtepompen). - Herstellingen op installaties. - Uitvoeren van service contracten. - Technische ondersteuning naar klanten (telefonisch of face-2-face). - Verzekeren van de wachtdienst.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Stadstour begeleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Dendermonde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Student Magazijnmedewerker M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob voor volgende week? Schrikt fysieke arbeid jou niet af? Neem dan snel contact met ons op. Voor een firma gelegen in Drogenbos zijn we op zoek naar een student magazijnier (m/v)

  • Student verkoop kleding op zondag (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt als jobstudent in een kledingszaak voor dames- en herenkleding. U helpt alles mee op orde houden, rekken aanvullen, kleding plooien, klanten verder helpen, ...

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

Zoek naar antwoorden van ISS Food Services in sociale netwerken
Look for responds of ISS Food Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISS Food Services. Laat een reactie achter voor ISS Food Services. ISS Food Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISS Food Services. Leave a respond for ISS Food Services. ISS Food Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISS Food Services op de google maps. Adres en contacten ISS Food Services
Location of ISS Food Services on the google maps. Address and contacts of ISS Food Services

Andere gerelateerde bedrijven als come ISS Food Services ISS Food Services: LANDBOUWKREDIET | COIFFURE ESPACE | FRANCOIS FRANCK | MEBO | Theeten & Fils SPRL

Other related companies as ISS Food Services: LANDBOUWKREDIET | COIFFURE ESPACE | FRANCOIS FRANCK | MEBO | Theeten & Fils SPRL

ISS Food Services is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISS Food Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05216003417. Het bedrijf ISS Food Services bevindt zich op het adres: Steenstraat 20 Box 1; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 309,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dust removing services. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations; Fa?ade cleaning & maintenance; Window cleaners; Industrial kitchens - Installation & equipment; Rugs & carpets - Cleaning; Painting contractors; Janitor service; Removals.
De hoofdactiviteit van ISS Food Services is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISS Food Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISS Food Services, openstaande posities, locatie van ISS Food Services op de kaart.

ISS Food Services is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISS Food Services, company assigned to the tax number BE05216003417. The company ISS Food Services is located at the address: Steenstraat 20 Box 1; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 309,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dust removing services. List of products are Contractors - Alterations; Fa?ade cleaning & maintenance; Window cleaners; Industrial kitchens - Installation & equipment; Rugs & carpets - Cleaning; Painting contractors; Janitor service; Removals.
The main activity of ISS Food Services is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ISS Food Services is not available. You also can look at reviews of ISS Food Services, open positions, location of ISS Food Services on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISS Food Services, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISS Food Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISS Food Services, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISS Food Services, employees, financial statistics.