VERLEE N & W BVBA

Contactgegevens VERLEE N & W BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERLEE N & W BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERLEE N & W BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berg 24A; 9860; Oosterzele (Balegem), België

Telefoon (phone): 09 362 82 56; 0478 54 30 81 (+32-09 362 82 56; 0478 54 30 81) 09 362 82 56; 0478 54 30 81 (+32-09 362 82 56; 0478 54 30 81)

Fax (fax): 09 362 01 17 (+32-09 362 01 17) 09 362 01 17 (+32-09 362 01 17)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERLEE N & W BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERLEE N & W BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERLEE N & W BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERLEE N & W BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERLEE N & W BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERLEE N & W BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERLEE N & W BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERLEE N & W BVBA
Products information VERLEE N & W BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09888214111
Ondernemingsnummer: 8378417968
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Marble,granite & natural stone; Sand & gravel; Quarries

Product categorie (product category): Dumps

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERLEE N & W BVBA
(Get full report from official database of BE for VERLEE N & W BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERLEE N & W BVBA
Addition kinds of activities for VERLEE N & W BVBA

326100. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
327201. Vloeistofvangbakken, tanks en deksels: beton | Liquid catch basins, tanks, and covers: concrete
376900. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
732399. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec
26720107. Zeep geïmpregneerde papieren en papier wasdoeken | Soap impregnated papers and paper washcloths
34439907. Kapjes, industrieel: Metalen plaat | Hoods, industrial: metal plate
36480102. Licht- en sportlicht | Area and sports luminaries
38240301. odometers | Odometers
39140509. Trofeeën, roestvrij staal | Trophies, stainless steel

Werken bij VERLEE N & W BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERLEE N & W BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERLEE N & W BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERLEE N & W BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Automechanieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats. Voor een merkgarage met showroom zijn we op zoek naar een gemotiveerde  automechanieker voor het onderhouden van personenwagens. Voertuigen klaarmaken vóór levering of gebruik

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT-LAUREINS (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Laureins en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van VERLEE N & W BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VERLEE N & W BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERLEE N & W BVBA. Laat een reactie achter voor VERLEE N & W BVBA. VERLEE N & W BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERLEE N & W BVBA. Leave a respond for VERLEE N & W BVBA. VERLEE N & W BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERLEE N & W BVBA op de google maps. Adres en contacten VERLEE N & W BVBA
Location of VERLEE N & W BVBA on the google maps. Address and contacts of VERLEE N & W BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VERLEE N & W BVBA VERLEE N & W BVBA: Francois A | A. GYESBREGHS | Fédération de Lutte Contre Les Maladies des Animaux de la Province du Luxembourg Falmalux | LUC LIMBR?E | Kerkeveld

Other related companies as VERLEE N & W BVBA: Francois A | A. GYESBREGHS | Fédération de Lutte Contre Les Maladies des Animaux de la Province du Luxembourg Falmalux | LUC LIMBR?E | Kerkeveld

VERLEE N & W BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERLEE N & W BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09888214111. Het bedrijf VERLEE N & W BVBA bevindt zich op het adres: Berg 24A; 9860; Oosterzele (Balegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 251,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dumps. Lijst met producten zijn Marble,granite & natural stone; Sand & gravel; Quarries.
De hoofdactiviteit van VERLEE N & W BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERLEE N & W BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERLEE N & W BVBA, openstaande posities, locatie van VERLEE N & W BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERLEE N & W BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERLEE N & W BVBA, company assigned to the tax number BE09888214111. The company VERLEE N & W BVBA is located at the address: Berg 24A; 9860; Oosterzele (Balegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 251,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dumps. List of products are Marble,granite & natural stone; Sand & gravel; Quarries.
The main activity of VERLEE N & W BVBA is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERLEE N & W BVBA is not available. You also can look at reviews of VERLEE N & W BVBA, open positions, location of VERLEE N & W BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERLEE N & W BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERLEE N & W BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERLEE N & W BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERLEE N & W BVBA, employees, financial statistics.