Biffa Waste Services

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Biffa Waste Services
Private companiesApparel and Accessory Stores • Biffa Waste Services

Contactgegevens Biffa Waste Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biffa Waste Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

Biffa Waste Services

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Landuyt; 1440; Braine-le-Ch?teau, België

Telefoon (phone): 02 367 23 00 (+32-02 367 23 00) 02 367 23 00 (+32-02 367 23 00)

Fax (fax): 02 257 93 39 (+32-02 257 93 39) 02 257 93 39 (+32-02 257 93 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biffa Waste Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biffa Waste Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biffa Waste Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biffa Waste Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biffa Waste Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biffa Waste Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biffa Waste Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biffa Waste Services
Products information Biffa Waste Services

BTW identificatienummer (tax): BE03029998779
Ondernemingsnummer: 5464294433
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Biffa Waste Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dumps

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biffa Waste Services
(Get full report from official database of BE for Biffa Waste Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor Biffa Waste Services
Addition kinds of activities for Biffa Waste Services

1781. Waterboren | Water well drilling
507201. Bouten, moeren en schroeven | Bolts, nuts, and screws
508507. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
28650204. cyclohexaan | Cyclohexane
28799903. Fungiciden, herbiciden | Fungicides, herbicides
35470210. Rechte machines (machines voor walsbouwmachines) | Straightening machinery (rolling mill equipment)
38279914. Optische vergelijkers | Optical comparators
50219900. Meubelen, nec | Furniture, nec
76990106. Optische instrument reparatie | Optical instrument repair

Werken bij Biffa Waste Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biffa Waste Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biffa Waste Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biffa Waste Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Plant Manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, gevestigd in Lokeren zijn wij op zoek naar een ingenieur. Samen met de huidige ingenieur ga je de processen bekijken, herdenken en moderniseren. Je neemt de leiding over de mechaniekers en arbeiders Je stuurt de volledige productie en onderhoud aan Je wordt opgeleid om in te staan voor alle technische zaken (nieuwbouw - uitbouw nieuwe productielijnen - onderhoud bestaande recyclagelijnen) Je volgt opleiding in alle productieprocessen met als doel op korte termijn de volledige leiding over te nemen (investeringen, productie en onderhoud) Je stuurt de mechaniekers en productiemedewerkers aan (12-tal personen) Waar nodig help je graag fysiek mee met de uitbouw van nieuwe lijnen en het onderhoud van de bestaande installaties

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Galmaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: FOREM

    Type: Zelfstandige activiteit

    SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van Biffa Waste Services in sociale netwerken
Look for responds of Biffa Waste Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biffa Waste Services. Laat een reactie achter voor Biffa Waste Services. Biffa Waste Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biffa Waste Services. Leave a respond for Biffa Waste Services. Biffa Waste Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biffa Waste Services op de google maps. Adres en contacten Biffa Waste Services
Location of Biffa Waste Services on the google maps. Address and contacts of Biffa Waste Services

Andere gerelateerde bedrijven als come Biffa Waste Services Biffa Waste Services: BERTONI | Maison des Jeunes | V. DEWULF | Jossart Paul | LA POSTE

Other related companies as Biffa Waste Services: BERTONI | Maison des Jeunes | V. DEWULF | Jossart Paul | LA POSTE

Biffa Waste Services is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Biffa Waste Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03029998779. Het bedrijf Biffa Waste Services bevindt zich op het adres: Rue Landuyt; 1440; Braine-le-Ch?teau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 350,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dumps. Producten gemaakt in Biffa Waste Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Biffa Waste Services is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biffa Waste Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biffa Waste Services, openstaande posities, locatie van Biffa Waste Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Biffa Waste Services is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Biffa Waste Services, company assigned to the tax number BE03029998779. The company Biffa Waste Services is located at the address: Rue Landuyt; 1440; Braine-le-Ch?teau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 350,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dumps. Products created in Biffa Waste Services were not found.
The main activity of Biffa Waste Services is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Biffa Waste Services is not available. You also can look at reviews of Biffa Waste Services, open positions, location of Biffa Waste Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biffa Waste Services, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biffa Waste Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biffa Waste Services, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biffa Waste Services, employees, financial statistics.