Algemene Ondernemingen VAG NV

Contactgegevens Algemene Ondernemingen VAG NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Ondernemingen VAG NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Ondernemingen VAG NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Taunusweg 49; 3740; Bilzen, België

Telefoon (phone): 089 51 09 00; 089 30 51 25 (+32-089 51 09 00; 089 30 51 25) 089 51 09 00; 089 30 51 25 (+32-089 51 09 00; 089 30 51 25)

Fax (fax): 089 51 09 01 (+32-089 51 09 01) 089 51 09 01 (+32-089 51 09 01)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Ondernemingen VAG NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Ondernemingen VAG NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Ondernemingen VAG NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Ondernemingen VAG NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Ondernemingen VAG NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Ondernemingen VAG NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Ondernemingen VAG NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Ondernemingen VAG NV
Products information Algemene Ondernemingen VAG NV

BTW identificatienummer (tax): BE08945312500
Ondernemingsnummer: 5184417724
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 282,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Asphalt contractors; Parking-places (Laying-out); Contractors - Industrial & utility building

Product categorie (product category): Ducts and ducting Underground

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Ondernemingen VAG NV
(Get full report from official database of BE for Algemene Ondernemingen VAG NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Ondernemingen VAG NV
Addition kinds of activities for Algemene Ondernemingen VAG NV

132199. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
602199. Nationale handelsbanken, nv | National commercial banks, nec
17990601. Badkuip reparatie | Bathtub refinishing
20850101. Ethylalcohol voor drankdoeleinden | Ethyl alcohol for beverage purposes
31110404. Handschoenleer | Glove leather
34339906. Kachels, hout en steenkool | Stoves, wood and coal burning
38299911. Photopitometers | Photopitometers
50830307. Haying machines | Haying machinery
73891706. Makelaar afdrukken | Printing broker

Werken bij Algemene Ondernemingen VAG NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Ondernemingen VAG NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Ondernemingen VAG NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Ondernemingen VAG NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • Charcuterie medewerker (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkzaamheden bestaan uit: Snijden van charcuterie Bediening van de klanten Aanvullen van de vleestoog

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

  • Studenten Horeca (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met onze klant gelegen te diepenbeek zijn we opzoek naar enthousiaste studenten voor in de bediening. Samen met je team sta je in voor de bediening binnen de brasserie. Je neemt bestellingen op en zorgt dat deze tijdig geserveerd worden. Je bezorgt de klanten een aangename ervaring met jouw glimlach en het nodige enthousiasme.

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van Algemene Ondernemingen VAG NV in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Ondernemingen VAG NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Ondernemingen VAG NV. Laat een reactie achter voor Algemene Ondernemingen VAG NV. Algemene Ondernemingen VAG NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Ondernemingen VAG NV. Leave a respond for Algemene Ondernemingen VAG NV. Algemene Ondernemingen VAG NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Ondernemingen VAG NV op de google maps. Adres en contacten Algemene Ondernemingen VAG NV
Location of Algemene Ondernemingen VAG NV on the google maps. Address and contacts of Algemene Ondernemingen VAG NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Ondernemingen VAG NV Algemene Ondernemingen VAG NV: Borghijs M | Devlamynck J | SCHMITZ & GOFFLOT IMPRIMERIE | GARAGE ANIELLO | ENTREPRISES TELLIER

Other related companies as Algemene Ondernemingen VAG NV: Borghijs M | Devlamynck J | SCHMITZ & GOFFLOT IMPRIMERIE | GARAGE ANIELLO | ENTREPRISES TELLIER

Algemene Ondernemingen VAG NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Ondernemingen VAG NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08945312500. Het bedrijf Algemene Ondernemingen VAG NV bevindt zich op het adres: Taunusweg 49; 3740; Bilzen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 282,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ducts and ducting Underground. Lijst met producten zijn Asphalt contractors; Parking-places (Laying-out); Contractors - Industrial & utility building.
De hoofdactiviteit van Algemene Ondernemingen VAG NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Ondernemingen VAG NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Ondernemingen VAG NV, openstaande posities, locatie van Algemene Ondernemingen VAG NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Ondernemingen VAG NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemene Ondernemingen VAG NV, company assigned to the tax number BE08945312500. The company Algemene Ondernemingen VAG NV is located at the address: Taunusweg 49; 3740; Bilzen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 282,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ducts and ducting Underground. List of products are Asphalt contractors; Parking-places (Laying-out); Contractors - Industrial & utility building.
The main activity of Algemene Ondernemingen VAG NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Ondernemingen VAG NV is not available. You also can look at reviews of Algemene Ondernemingen VAG NV, open positions, location of Algemene Ondernemingen VAG NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Ondernemingen VAG NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Ondernemingen VAG NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Ondernemingen VAG NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Ondernemingen VAG NV, employees, financial statistics.