ENTREPRISES TELLIER

Contactgegevens ENTREPRISES TELLIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES TELLIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES TELLIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PETIT BOIS 50; 5020; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81440333 (+32-81440333) 81440333 (+32-81440333)

Fax (fax): +32 (81) 668-97-48 +32 (81) 668-97-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES TELLIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES TELLIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES TELLIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES TELLIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES TELLIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES TELLIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES TELLIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES TELLIER
Products information ENTREPRISES TELLIER

BTW identificatienummer (tax): BE06029541015
Ondernemingsnummer: 4878997802
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ENTREPRISES TELLIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES TELLIER
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES TELLIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES TELLIER
Addition kinds of activities for ENTREPRISES TELLIER

364899. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
628900. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
01719908. Framboos boerderij | Raspberry farm
34330201. Logs, gas open haard | Logs, gas fireplace
35599913. Juweliers 'machines | Jewelers' machines
35690403. Gasafscheiders (machines) | Gas separators (machinery)
39150206. Pearl boren, zagen of peelen | Pearl drilling, sawing or peeling
51691102. Metaalcyaniden, poetsmiddelen, zouten | Metal cyanides, polishes, salts
73891005. Telemarketing diensten | Telemarketing services

Werken bij ENTREPRISES TELLIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES TELLIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES TELLIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES TELLIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Maintenance Engineer (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Je verantwoordelijkheden zijn: - Het opstellen en optimaliseren van onderhoudsschema's - Voorstellen van verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties - Je analyseert terugkerende fouten en werkt oplossingen uit - Je zoekt naar mogelijkheden om de onderhoudskosten te reduceren

 • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

 • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

 • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

 • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

 • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

 • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

 • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Vaste Job

  Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

 • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: OLEON

  Type: Vaste Job

  Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

 • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

  Regio: LIEZELE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES TELLIER in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES TELLIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES TELLIER. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES TELLIER. ENTREPRISES TELLIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES TELLIER. Leave a respond for ENTREPRISES TELLIER. ENTREPRISES TELLIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES TELLIER op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES TELLIER
Location of ENTREPRISES TELLIER on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES TELLIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES TELLIER ENTREPRISES TELLIER: CENTEA | R. MOLLE | DEWIT | FA. 'T FLESKE | CAUFFMAN

Other related companies as ENTREPRISES TELLIER: CENTEA | R. MOLLE | DEWIT | FA. 'T FLESKE | CAUFFMAN

ENTREPRISES TELLIER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES TELLIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06029541015. Het bedrijf ENTREPRISES TELLIER bevindt zich op het adres: RUE DU PETIT BOIS 50; 5020; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 626,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISES TELLIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES TELLIER is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES TELLIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES TELLIER, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES TELLIER op de kaart.

ENTREPRISES TELLIER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES TELLIER, company assigned to the tax number BE06029541015. The company ENTREPRISES TELLIER is located at the address: RUE DU PETIT BOIS 50; 5020; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 626,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISES TELLIER were not found.
The main activity of ENTREPRISES TELLIER is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES TELLIER is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES TELLIER, open positions, location of ENTREPRISES TELLIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES TELLIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES TELLIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES TELLIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES TELLIER, employees, financial statistics.