CD Tronics NV

Contactgegevens CD Tronics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CD Tronics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CD Tronics NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ter Tommenstraat 3 2650 Edegem, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CD Tronics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CD Tronics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CD Tronics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CD Tronics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CD Tronics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CD Tronics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CD Tronics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CD Tronics NV
Products information CD Tronics NV

BTW identificatienummer (tax): BE02919586181
Ondernemingsnummer: 2890747070
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Dry cell batteries

Product categorie (product category): Dry Cell Batteries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CD Tronics NV
(Get full report from official database of BE for CD Tronics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CD Tronics NV
Addition kinds of activities for CD Tronics NV

07820200. Grasdiensten | Lawn services
35419908. Reparatie en reparatie van gereedschapsmiddelen, metalen snijtypes | Machine tool replacement & repair parts, metal cutting types
38610313. Bereikzoekers, fotografisch | Range finders, photographic
51430101. Melk en room, vloeistof | Milk and cream, fluid
80990102. Bloeddonorstation | Blood donor station

Werken bij CD Tronics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CD Tronics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CD Tronics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CD Tronics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • Chauffeur C (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je in het bezit van je rijbewijs C en ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht voor 3 weken ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je bent verantwoordelijke voor het laden en lossen van houten panelen. Dit bij leveranciers en klanten.

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

  • Bouwcalculator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator te regio Dendermonde ziet je takenpakket er als volgt uit voor de vacature: administratieve opvolging van projecten aanvragen plannen en vergunningen communicatie met onderaannemers en leveranciers opmaken offertes rapporteren met de technisch directeur

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Wuustwezel en omliggende gemeenten (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

Zoek naar antwoorden van CD Tronics NV in sociale netwerken
Look for responds of CD Tronics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CD Tronics NV. Laat een reactie achter voor CD Tronics NV. CD Tronics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CD Tronics NV. Leave a respond for CD Tronics NV. CD Tronics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CD Tronics NV op de google maps. Adres en contacten CD Tronics NV
Location of CD Tronics NV on the google maps. Address and contacts of CD Tronics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CD Tronics NV CD Tronics NV: SUPERCONFEX | ANDRE DEMESSEMAEKER | MAISON LA MARELLE | Vander Burght Carine | CHOP-STICK

Other related companies as CD Tronics NV: SUPERCONFEX | ANDRE DEMESSEMAEKER | MAISON LA MARELLE | Vander Burght Carine | CHOP-STICK

CD Tronics NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CD Tronics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02919586181. Het bedrijf CD Tronics NV bevindt zich op het adres: Ter Tommenstraat 3 2650 Edegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dry Cell Batteries. Lijst met producten zijn Dry cell batteries.
De hoofdactiviteit van CD Tronics NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CD Tronics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CD Tronics NV, openstaande posities, locatie van CD Tronics NV op de kaart.

CD Tronics NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CD Tronics NV, company assigned to the tax number BE02919586181. The company CD Tronics NV is located at the address: Ter Tommenstraat 3 2650 Edegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dry Cell Batteries. List of products are Dry cell batteries.
The main activity of CD Tronics NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CD Tronics NV is not available. You also can look at reviews of CD Tronics NV, open positions, location of CD Tronics NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CD Tronics NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CD Tronics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CD Tronics NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CD Tronics NV, employees, financial statistics.