VAN DER POORTEN

Contactgegevens VAN DER POORTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DER POORTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DER POORTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTEENWEG 624; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16253058 (+32-16253058) 16253058 (+32-16253058)

Fax (fax): +32 (9) 822-59-73 +32 (9) 822-59-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DER POORTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DER POORTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DER POORTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DER POORTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DER POORTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DER POORTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DER POORTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DER POORTEN
Products information VAN DER POORTEN

BTW identificatienummer (tax): BE02304077148
Ondernemingsnummer: 9700897216
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VAN DER POORTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops; Secretariaatsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DER POORTEN
(Get full report from official database of BE for VAN DER POORTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DER POORTEN
Addition kinds of activities for VAN DER POORTEN

804299. Kantoren en klinieken van optometristen, nec | Offices and clinics of optometrists, nec
01190302. Safflower boerderij | Safflower farm
28610102. Ethylacetaat, natuurlijk | Ethyl acetate, natural
34659904. Mouldings of trim, auto: gestempeld metaal | Moldings or trim, automobile: stamped metal
37110100. Auto-assemblage, met inbegrip van speciale auto's | Automobile assembly, including specialty automobiles
37249906. Uitlaat systemen, vliegtuigen | Exhaust systems, aircraft
48139900. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
50830400. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment

Werken bij VAN DER POORTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DER POORTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DER POORTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DER POORTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Ruiselede,dringend! (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 8 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, koken en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

    Regio: UTRECHT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR WEST VLAANDEREN (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DIASPOOR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. De opleiding betreffende de loopbaanbegeleidingsmethodieken en de administratieve taken wordt je aangeboden. We vragen wel enige ervaring; Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. De hoofdbrok van de stof is het luik rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. Na een geslaagde intake en het volgen van de opleiding ga je aan de slag als loopbaancoach voor Diaspoor. Hierdoor kunnen jouw coachees gebruik maken van de loopbaancheque van de VDAB. We blijven je begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Je krijgt het Diaspoor Qualitylabel als je op regelmatige basis de intervisie, supervisie en bijkomende opleidingen volgt. Zo garanderen we een optimale kwaliteit naar de klant toe. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING LOOPBAANBEGELEIDER DIASPOOR OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 + vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:30 Plaats opleiding: Vilvoorde OF Aartselaar UITERSTE DATUM AANVRAAG 28 SEPTEMBER 2018

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

  • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

    Type: Flexijob

    Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van VAN DER POORTEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN DER POORTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DER POORTEN. Laat een reactie achter voor VAN DER POORTEN. VAN DER POORTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DER POORTEN. Leave a respond for VAN DER POORTEN. VAN DER POORTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DER POORTEN op de google maps. Adres en contacten VAN DER POORTEN
Location of VAN DER POORTEN on the google maps. Address and contacts of VAN DER POORTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DER POORTEN VAN DER POORTEN: PAULA COUSSEMENT | B. DE MOERLOOSE | RESTAURANT LE CERF | JAC-LOUIS | VEDIOR INTERIM

Other related companies as VAN DER POORTEN: PAULA COUSSEMENT | B. DE MOERLOOSE | RESTAURANT LE CERF | JAC-LOUIS | VEDIOR INTERIM

VAN DER POORTEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DER POORTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02304077148. Het bedrijf VAN DER POORTEN bevindt zich op het adres: DIESTSESTEENWEG 624; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 572,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops; Secretariaatsdiensten. Producten gemaakt in VAN DER POORTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DER POORTEN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DER POORTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DER POORTEN, openstaande posities, locatie van VAN DER POORTEN op de kaart.

VAN DER POORTEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DER POORTEN, company assigned to the tax number BE02304077148. The company VAN DER POORTEN is located at the address: DIESTSESTEENWEG 624; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 572,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drukkerijen and copyshops; Secretariaatsdiensten. Products created in VAN DER POORTEN were not found.
The main activity of VAN DER POORTEN is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DER POORTEN is not available. You also can look at reviews of VAN DER POORTEN, open positions, location of VAN DER POORTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DER POORTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DER POORTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DER POORTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DER POORTEN, employees, financial statistics.