SIGNMAKING CO V

Contactgegevens SIGNMAKING CO V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIGNMAKING CO V: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIGNMAKING CO V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP DUISBURG 15; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26874305 (+32-26874305) 26874305 (+32-26874305)

Fax (fax): +32 (67) 820-37-80 +32 (67) 820-37-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIGNMAKING CO V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIGNMAKING CO V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIGNMAKING CO V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIGNMAKING CO V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIGNMAKING CO V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIGNMAKING CO V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIGNMAKING CO V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIGNMAKING CO V
Products information SIGNMAKING CO V

BTW identificatienummer (tax): BE09765441894
Ondernemingsnummer: 8001861572
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 459,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

posterservice,gelegenheidsdrukwerk.^^spandoeken,standenbelettering,textielbelettering.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops; Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIGNMAKING CO V
(Get full report from official database of BE for SIGNMAKING CO V)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIGNMAKING CO V
Addition kinds of activities for SIGNMAKING CO V

174200. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
381203. Navigatiesystemen en instrumenten | Navigational systems and instruments
22210202. Stropdas stoffen, kunstmatige vezels en zijden: breedgeweven | Necktie fabrics, manmade fiber and silk: broadwoven
25140206. Tafels, huishouden: metaal | Tables, household: metal
27419902. Catalogi: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Catalogs: publishing only, not printed on site
34440603. Deurkappen, aluminium | Door hoods, aluminum
35640106. Precipitators, elektrostatische | Precipitators, electrostatic

Werken bij SIGNMAKING CO V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIGNMAKING CO V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIGNMAKING CO V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIGNMAKING CO V. Looking for open vacancies in other companies

  • METSER (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • Manifestbediende (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een manifestbediende. Je bent verantwoordelijk voor het correct ter beschikking stellen van de verschepingsdocumentatie en facturatie, zowel aan klanten als aan de overzeese kantoren, waar je eveneens mee correspondeert. Meer specifiek ziet je takenpakket er als volgt uit voor verschillende export bestemmingen: Afpunten laadlijsten en master B/L uitstellen Contact opnemen met de rederijen ivm info opvragen afvaart schip Verschepingsbevestigingen sturen Inzetten B/Ls in bedrijfseigen software Facturen opmaken Opvolgen van de e-mail correspondentie met de overzeese kantoren

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterke firma in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een operator/machinebedienaar om te werken in 3 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de machines ( geen programmatie ).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gavere– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Student magazijn (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een interessante studentenjob en spreekt een job als orderpicker / orderpickster je wel aan? Tewerkstellingsplaats: Heusden-Zolder. Je takenpakket zal bestaan uit: het klaarzetten van bestellingen op basis van bestellijsten, rekken bijvullen in het magazijn, receptie van de goederen, opvolgen van de retours, ... Je werkt in 2 ploegen: Morgenploeg: 6u30 - 14u04 Middagploeg: 11u56 - 19u30

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

    Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

Zoek naar antwoorden van SIGNMAKING CO V in sociale netwerken
Look for responds of SIGNMAKING CO V in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIGNMAKING CO V. Laat een reactie achter voor SIGNMAKING CO V. SIGNMAKING CO V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIGNMAKING CO V. Leave a respond for SIGNMAKING CO V. SIGNMAKING CO V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIGNMAKING CO V op de google maps. Adres en contacten SIGNMAKING CO V
Location of SIGNMAKING CO V on the google maps. Address and contacts of SIGNMAKING CO V

Andere gerelateerde bedrijven als come SIGNMAKING CO V SIGNMAKING CO V: VAN ACKER ELS | WERTZ BAECKEREI-KONDITOR. | BRUCAT | Aton SA | C. DUYTSCHAEVER

Other related companies as SIGNMAKING CO V: VAN ACKER ELS | WERTZ BAECKEREI-KONDITOR. | BRUCAT | Aton SA | C. DUYTSCHAEVER

SIGNMAKING CO V is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIGNMAKING CO V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09765441894. Het bedrijf SIGNMAKING CO V bevindt zich op het adres: STEENWEG OP DUISBURG 15; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 459,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops; Reclamebureaus. Lijst met producten zijn posterservice,gelegenheidsdrukwerk.^^spandoeken,standenbelettering,textielbelettering..
De hoofdactiviteit van SIGNMAKING CO V is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIGNMAKING CO V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIGNMAKING CO V, openstaande posities, locatie van SIGNMAKING CO V op de kaart.

SIGNMAKING CO V is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIGNMAKING CO V, company assigned to the tax number BE09765441894. The company SIGNMAKING CO V is located at the address: STEENWEG OP DUISBURG 15; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 459,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drukkerijen and copyshops; Reclamebureaus. List of products are posterservice,gelegenheidsdrukwerk.^^spandoeken,standenbelettering,textielbelettering..
The main activity of SIGNMAKING CO V is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SIGNMAKING CO V is not available. You also can look at reviews of SIGNMAKING CO V, open positions, location of SIGNMAKING CO V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIGNMAKING CO V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIGNMAKING CO V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIGNMAKING CO V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIGNMAKING CO V, employees, financial statistics.