ART-LETTERING

Contactgegevens ART-LETTERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ART-LETTERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

ART-LETTERING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BAUME 387; 7100; LA LOUVI?RE, België

Telefoon (phone): 495425484 (+32-495425484) 495425484 (+32-495425484)

Fax (fax): +32 (14) 569-70-78 +32 (14) 569-70-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ART-LETTERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ART-LETTERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ART-LETTERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ART-LETTERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ART-LETTERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ART-LETTERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ART-LETTERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ART-LETTERING
Products information ART-LETTERING

BTW identificatienummer (tax): BE09119445800
Ondernemingsnummer: 4631256103
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 583,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ART-LETTERING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops; Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ART-LETTERING
(Get full report from official database of BE for ART-LETTERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor ART-LETTERING
Addition kinds of activities for ART-LETTERING

505199. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
581299. Eetplaatsen, nec | Eating places, nec
737700. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing
07510302. Schapenafscheidingsdiensten | Sheep shearing services
22840200. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
25319900. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
34659904. Mouldings of trim, auto: gestempeld metaal | Moldings or trim, automobile: stamped metal
59890000. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
73760000. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
92220100. Vervolgende partijen | Prosecuting parties

Werken bij ART-LETTERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ART-LETTERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ART-LETTERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ART-LETTERING. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach magazijn (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten in het magazijn. Samen met je team zorg je ervoor dat de bestellingen vlot worden klaargemaakt zodat ze netjes kunnen worden afgeleverd bij de klant. Je zorgt voor een feilloze planning Je begeleidt en coacht de magazijnmedewerkers bij het uitvoeren van hun job  Je garandeert dat bestellingen tijdig en op een efficiënte manier worden klaargemaakt en streeft naar een uitmuntende service voor onze klanten  Je checkt procedures, bewaakt orde en netheid op de werkvloer en implementeert de requirements van interne en externe kwaliteitsaudits 

  • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Technical Specialist (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ieper/Veurne) - Zelfstandige basis (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, ziekenhuis en woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

Zoek naar antwoorden van ART-LETTERING in sociale netwerken
Look for responds of ART-LETTERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor ART-LETTERING. Laat een reactie achter voor ART-LETTERING. ART-LETTERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ART-LETTERING. Leave a respond for ART-LETTERING. ART-LETTERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ART-LETTERING op de google maps. Adres en contacten ART-LETTERING
Location of ART-LETTERING on the google maps. Address and contacts of ART-LETTERING

Andere gerelateerde bedrijven als come ART-LETTERING ART-LETTERING: CITIBANK | Francken I | GUY DOUMONT | JO?LLE VALEMBOIS | krono sa

Other related companies as ART-LETTERING: CITIBANK | Francken I | GUY DOUMONT | JO?LLE VALEMBOIS | krono sa

ART-LETTERING is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ART-LETTERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09119445800. Het bedrijf ART-LETTERING bevindt zich op het adres: RUE DE BAUME 387; 7100; LA LOUVI?RE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 583,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops; Reclamebureaus. Producten gemaakt in ART-LETTERING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ART-LETTERING is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ART-LETTERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ART-LETTERING, openstaande posities, locatie van ART-LETTERING op de kaart.

ART-LETTERING is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ART-LETTERING, company assigned to the tax number BE09119445800. The company ART-LETTERING is located at the address: RUE DE BAUME 387; 7100; LA LOUVI?RE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 583,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drukkerijen and copyshops; Reclamebureaus. Products created in ART-LETTERING were not found.
The main activity of ART-LETTERING is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ART-LETTERING is not available. You also can look at reviews of ART-LETTERING, open positions, location of ART-LETTERING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ART-LETTERING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ART-LETTERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ART-LETTERING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ART-LETTERING, employees, financial statistics.