BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE

Contactgegevens BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIELTSTRAAT 69; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51480811 (+32-51480811) 51480811 (+32-51480811)

Fax (fax): +32 (87) 202-31-93 +32 (87) 202-31-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE
Products information BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE

BTW identificatienummer (tax): BE03313446044
Ondernemingsnummer: 4279968261
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 728,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops; Papier- and kartonverpakkingen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE
(Get full report from official database of BE for BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE
Addition kinds of activities for BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE

5087. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
20529905. koekjes | Cookies
33569903. Tungsten, basisvormen | Tungsten, basic shapes
35249901. Blowers en stofzuigers, gazon | Blowers and vacuums, lawn
35940200. Vloeistofvermogensmotoren | Fluid power motors
38459902. niersteenverbrijzelaars | Lithotripters
39110105. Kettingen, edelmetaal | Necklaces, precious metal
50910501. Oefen materiaal | Exercise equipment
51220305. Bloed plasma | Blood plasma
95110102. Milieubeschermingsagentschap, overheid | Environmental protection agency, government

Werken bij BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onderhoud (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Garage gelegen te sint-truiden, zijn we op zoek naar een schoonmaker. Je taken pakket is: onderhoud van de kantoren en de sanitaire ruimtes. Wil je graag in een functie als schoonmaker werken en je wil graag 4 uren per week deze job uitvoeren, solliciteer dan meteen!

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • LOODGIETER (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsten van verwarming Airco Sanitaire installatie Vloerverwarming Warmtepompen Ventilatie Residenieel en industrieel

  • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • DRINGEND GEZOCHT - Huishoudhulpen gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens ons groot succes zoeken we huishoudhulpen voor onmiddellijke indiensttreding! Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp dienstencheques Peer (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Peer voor 8u per week bij één gezin, elke maandag. Dit wordt op termijn uitgebreid naar 12u.

  • Project Manager Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

Zoek naar antwoorden van BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE in sociale netwerken
Look for responds of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. Laat een reactie achter voor BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. Leave a respond for BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE op de google maps. Adres en contacten BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE
Location of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE on the google maps. Address and contacts of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE: BUREAU BRIDELANCE & ZN | MANEGE 'T OUD MOLENHOF | CENTRE GERIATRIQUE D'IXELLES | HOTEL VENTES VANDERKINDERE | Hooijer SA

Other related companies as BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE: BUREAU BRIDELANCE & ZN | MANEGE 'T OUD MOLENHOF | CENTRE GERIATRIQUE D'IXELLES | HOTEL VENTES VANDERKINDERE | Hooijer SA

BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03313446044. Het bedrijf BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE bevindt zich op het adres: TIELTSTRAAT 69; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 728,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops; Papier- and kartonverpakkingen Fab. Producten gemaakt in BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, openstaande posities, locatie van BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE op de kaart.

BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, company assigned to the tax number BE03313446044. The company BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE is located at the address: TIELTSTRAAT 69; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 728,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drukkerijen and copyshops; Papier- and kartonverpakkingen Fab. Products created in BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE were not found.
The main activity of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE is not available. You also can look at reviews of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, open positions, location of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, employees, financial statistics.