MAISON LEROY

Contactgegevens MAISON LEROY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON LEROY: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON LEROY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LI?GE 91; 4540; AMAY, België

Telefoon (phone): 85313686 (+32-85313686) 85313686 (+32-85313686)

Fax (fax): +32 (53) 492-54-84 +32 (53) 492-54-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON LEROY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON LEROY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON LEROY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON LEROY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON LEROY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON LEROY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON LEROY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON LEROY
Products information MAISON LEROY

BTW identificatienummer (tax): BE05183868408
Ondernemingsnummer: 1802001953
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Produits de Droguerie.. Produits: Rideaux.. Produits: Tissus de Décoration.. Services: Garnissage.

Product categorie (product category): Drogueries. Revêtements pour sols and murs. Peinture. Textiles. Réparation and restauration de meubles. Eclairage et équipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON LEROY
(Get full report from official database of BE for MAISON LEROY)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON LEROY
Addition kinds of activities for MAISON LEROY

286500. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
07230501. Amandelspullen en schelpdiensten | Almond hulling and shelling services
24110207. Posten, hout: gekapt, rond of gesplitst | Posts, wood: hewn, round, or split
32610105. Handdoekhouders, glanzend china | Towel bar holders, vitreous china
51499900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
92239901. Detentiecentrum, overheid | Detention center, government

Werken bij MAISON LEROY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON LEROY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON LEROY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON LEROY. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Heftruckchauffeur m/v (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zal je instaan voor het verplaatsen van palletten in een productieomgeving. Daarbij kan je u flexibel opstellen om in rustige periodes ook andere taken uit te voeren.

  • Productiearbeider-metaalsector (2 ploegen) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Beringen, gespecialiseerd in poedercoating, zijn wij op zoek naar productiearbeiders in 2 ploegen. Als productiearbeider zal je instaan voor het ophangen en afpakken van metalen profielen aan een lopende band in de hoogte. Je dient hierbij erg voorzichtig en nauwkeurig te zijn, zodat de producten niet beschadigd geraken en op een correcte manier bij de klant terecht komen. De ideale kandidaat voor deze vacature heeft reeds een eerste ervaring opgedaan in de productie of is erg gemotiveerd om bij te leren. Deze persoon is fysiek in orde om ook de zwaardere stukken correct aan de band te hangen zonder kans op schade. Hij of zij heeft een gezonde werkersmentaliteit en wil graag in een tweeploegensysteem aan de slag. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Aarzel dan niet langer, maar solliciteer voor deze vacature!! Bel ons op 013/66 77 55 of mail naar [email protected]!

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Geetbets (met dienstencheques) (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

  • Stagiaire Hogeschool/Universiteit Heusden-zolder schooljaar 2018-2019 (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. (zoals schoonmaakpersoneel, keukenpersoneel,.... ) Je volgt de kandidaten volledig op tijdens het ganse selectieproces Je werkt nauw samen met de interne klanten die hun aanvragen bij het jobcenter plaatsen Je bereidt advertenties voor en plaatst deze op de sites. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening Je plant 1e en 2e interviews en geeft daarover voortdurend feedback aan onze interne klanten Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers Je ondersteunt de recruiters bij het opzetten van jobdagen, infosessies,... Je werkt samen met verschillende instanties zoals de vdab, job&co, vzw's, ... Je werkt actief mee op beurzen, Je krijgt de mogelijkheid om werfbezoeken te doen Je neemt actief deel aan het HR-proces en andere bedrijfsactiviteiten

  • Betonwerker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

  • Monteur centrale verwarming/sanitair en klimatisatie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: CEVEK

    Type: Vaste Job

    - Plaatsen van nieuwe installaties sanitair, verwarming en klimatisatie in nieuwbouwwoningen en appartementsgebouwen op grote werven - Renovatie van sanitaire installaties en cv- installaties

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

Zoek naar antwoorden van MAISON LEROY in sociale netwerken
Look for responds of MAISON LEROY in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON LEROY. Laat een reactie achter voor MAISON LEROY. MAISON LEROY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON LEROY. Leave a respond for MAISON LEROY. MAISON LEROY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON LEROY op de google maps. Adres en contacten MAISON LEROY
Location of MAISON LEROY on the google maps. Address and contacts of MAISON LEROY

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON LEROY MAISON LEROY: SLAAPCOMFORT CROMMEN | COBBAUT | JOOST COGHE | JANSSEN P | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Other related companies as MAISON LEROY: SLAAPCOMFORT CROMMEN | COBBAUT | JOOST COGHE | JANSSEN P | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

MAISON LEROY is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON LEROY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05183868408. Het bedrijf MAISON LEROY bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LI?GE 91; 4540; AMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 192,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drogueries. Revêtements pour sols and murs. Peinture. Textiles. Réparation and restauration de meubles. Eclairage et équipements du foyer. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Produits de Droguerie.. Produits: Rideaux.. Produits: Tissus de Décoration.. Services: Garnissage..
De hoofdactiviteit van MAISON LEROY is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON LEROY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON LEROY, openstaande posities, locatie van MAISON LEROY op de kaart.

MAISON LEROY is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON LEROY, company assigned to the tax number BE05183868408. The company MAISON LEROY is located at the address: CHAUSS?E DE LI?GE 91; 4540; AMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 192,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drogueries. Revêtements pour sols and murs. Peinture. Textiles. Réparation and restauration de meubles. Eclairage et équipements du foyer. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Produits de Droguerie.. Produits: Rideaux.. Produits: Tissus de Décoration.. Services: Garnissage..
The main activity of MAISON LEROY is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON LEROY is not available. You also can look at reviews of MAISON LEROY, open positions, location of MAISON LEROY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON LEROY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON LEROY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON LEROY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON LEROY, employees, financial statistics.