BRASSERIE BASCIU

Contactgegevens BRASSERIE BASCIU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE BASCIU: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE BASCIU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E FREDDY TERWAGNE 7; 4480; ENGIS, België

Telefoon (phone): 85313553 (+32-85313553) 85313553 (+32-85313553)

Fax (fax): +32 (57) 613-73-49 +32 (57) 613-73-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE BASCIU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE BASCIU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE BASCIU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE BASCIU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE BASCIU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE BASCIU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE BASCIU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE BASCIU
Products information BRASSERIE BASCIU

BTW identificatienummer (tax): BE06412689208
Ondernemingsnummer: 8772277832
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 486,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BRASSERIE BASCIU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken; Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE BASCIU
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE BASCIU)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE BASCIU
Addition kinds of activities for BRASSERIE BASCIU

104102. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
599999. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
10819901. Afvoer of pompen van metalen mijnen | Draining or pumping of metal mines
17529904. Keramische vloertegel installatie | Ceramic floor tile installation
26790506. Nieuwigheden, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Novelties, paper: made from purchased material
38610316. Statieven, camera en projector | Tripods, camera and projector
73119901. Adverteren consultant | Advertising consultant
73389903. Secretariële en typende dienstverlening | Secretarial and typing service
80519900. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec
87320107. Advies onderzoek | Opinion research

Werken bij BRASSERIE BASCIU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE BASCIU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE BASCIU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE BASCIU. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in KONTICH - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE BASCIU in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE BASCIU in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE BASCIU. Laat een reactie achter voor BRASSERIE BASCIU. BRASSERIE BASCIU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE BASCIU. Leave a respond for BRASSERIE BASCIU. BRASSERIE BASCIU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE BASCIU op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE BASCIU
Location of BRASSERIE BASCIU on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE BASCIU

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE BASCIU BRASSERIE BASCIU: BRASS DUBUISSON FRERES PIPAIX | DUKA REMZI | Houpe J | LAMBERT DONAT | Missotten Ingrid

Other related companies as BRASSERIE BASCIU: BRASS DUBUISSON FRERES PIPAIX | DUKA REMZI | Houpe J | LAMBERT DONAT | Missotten Ingrid

BRASSERIE BASCIU is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE BASCIU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06412689208. Het bedrijf BRASSERIE BASCIU bevindt zich op het adres: CHAUSS?E FREDDY TERWAGNE 7; 4480; ENGIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 486,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dranken; Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in BRASSERIE BASCIU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRASSERIE BASCIU is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE BASCIU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE BASCIU, openstaande posities, locatie van BRASSERIE BASCIU op de kaart.

BRASSERIE BASCIU is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE BASCIU, company assigned to the tax number BE06412689208. The company BRASSERIE BASCIU is located at the address: CHAUSS?E FREDDY TERWAGNE 7; 4480; ENGIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 486,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dranken; Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in BRASSERIE BASCIU were not found.
The main activity of BRASSERIE BASCIU is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE BASCIU is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE BASCIU, open positions, location of BRASSERIE BASCIU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE BASCIU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE BASCIU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE BASCIU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE BASCIU, employees, financial statistics.