JEAN CLEMENT

Contactgegevens JEAN CLEMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN CLEMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN CLEMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MI?CRET 75; 5360; HAMOIS, België

Telefoon (phone): 83611308 (+32-83611308) 83611308 (+32-83611308)

Fax (fax): +32 (12) 474-31-74 +32 (12) 474-31-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN CLEMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN CLEMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN CLEMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN CLEMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN CLEMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN CLEMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN CLEMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN CLEMENT
Products information JEAN CLEMENT

BTW identificatienummer (tax): BE03084930419
Ondernemingsnummer: 3699890136
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 783,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in JEAN CLEMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN CLEMENT
(Get full report from official database of BE for JEAN CLEMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN CLEMENT
Addition kinds of activities for JEAN CLEMENT

344201. Venster- en deurkaders | Window and door frames
458102. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
598999. Brandstofhandelaars, nec, nec | Fuel dealers, nec, nec
17990201. Caulking (constructie) | Caulking (construction)
23110103. Kostuums, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Suits, men's and boys': made from purchased materials
25110000. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
34979902. Foliecontainers voor bakkerijproducten en diepvriesproducten | Foil containers for bakery goods and frozen foods
38429916. stofmaskers | Respirators
60350000. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
96110402. Administratie van algemene economische programma's, staatsregering | Administration of general economic programs, state government

Werken bij JEAN CLEMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN CLEMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN CLEMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN CLEMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken verkoopspersoneel voor een winkelketen in groot-Aalst. babyartikelen, computers, tuinmeubelen, schrijf- en schoolgerief, decoratie, .... Aanvullen van artikelen, kassa, prijzen van artikelen, helpen van klanten, voorraadbeheer, enz....

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van JEAN CLEMENT in sociale netwerken
Look for responds of JEAN CLEMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN CLEMENT. Laat een reactie achter voor JEAN CLEMENT. JEAN CLEMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN CLEMENT. Leave a respond for JEAN CLEMENT. JEAN CLEMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN CLEMENT op de google maps. Adres en contacten JEAN CLEMENT
Location of JEAN CLEMENT on the google maps. Address and contacts of JEAN CLEMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN CLEMENT JEAN CLEMENT: BOSSAERTS | MAGDA VRANCKX | Mise en Scène | ALBERT BERLANGER/A. BERLANGER | MILTIADES MARKATOS

Other related companies as JEAN CLEMENT: BOSSAERTS | MAGDA VRANCKX | Mise en Scène | ALBERT BERLANGER/A. BERLANGER | MILTIADES MARKATOS

JEAN CLEMENT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN CLEMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03084930419. Het bedrijf JEAN CLEMENT bevindt zich op het adres: RUE DE MI?CRET 75; 5360; HAMOIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 783,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in JEAN CLEMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN CLEMENT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN CLEMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN CLEMENT, openstaande posities, locatie van JEAN CLEMENT op de kaart.

JEAN CLEMENT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN CLEMENT, company assigned to the tax number BE03084930419. The company JEAN CLEMENT is located at the address: RUE DE MI?CRET 75; 5360; HAMOIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 783,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dranken. Products created in JEAN CLEMENT were not found.
The main activity of JEAN CLEMENT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN CLEMENT is not available. You also can look at reviews of JEAN CLEMENT, open positions, location of JEAN CLEMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN CLEMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN CLEMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN CLEMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN CLEMENT, employees, financial statistics.