Centrale des Accoucheuses ASBL

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Centrale des Accoucheuses ASBL
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Centrale des Accoucheuses ASBL

Contactgegevens Centrale des Accoucheuses ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centrale des Accoucheuses ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centrale des Accoucheuses ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Marconi 85; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 344 27 40 (+32-02 344 27 40) 02 344 27 40 (+32-02 344 27 40)

Fax (fax): +32 (67) 144-90-45 +32 (67) 144-90-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centrale des Accoucheuses ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centrale des Accoucheuses ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centrale des Accoucheuses ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centrale des Accoucheuses ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centrale des Accoucheuses ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centrale des Accoucheuses ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centrale des Accoucheuses ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centrale des Accoucheuses ASBL
Products information Centrale des Accoucheuses ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01552886962
Ondernemingsnummer: 3229125976
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 530,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Midwives

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centrale des Accoucheuses ASBL
(Get full report from official database of BE for Centrale des Accoucheuses ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centrale des Accoucheuses ASBL
Addition kinds of activities for Centrale des Accoucheuses ASBL

7312. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
074100. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
335301. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
379599. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
873100. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
15220105. Hotel / motel, nieuwbouw | Hotel/motel, new construction
32910401. Buffer- of polijstwielen, schurende of nonabrasive | Buffing or polishing wheels, abrasive or nonabrasive
36120108. Lijnspanning regelaars | Line voltage regulators
80210104. Mondpatoloog | Oral pathologist

Werken bij Centrale des Accoucheuses ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centrale des Accoucheuses ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centrale des Accoucheuses ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centrale des Accoucheuses ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Huishoudhulp Puuur Ranst/ Broechem/ Oelegem/ Emblem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Studentenjob

    Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

  • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • CNC frezer voor stukwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ALPHATECH machinebouw

    Type: Vaste Job

    Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het CNC freeswerk van machine onderdelen: Je hebt enkele jaren ervaring als CNC frezer. Je bent een gemotiveerd en gedreven persoon met oog voor detail. Je kan frees stukken zelfstandig afwerken. Je kan op basis van een technische tekening de programmatie van de machine uitvoeren en het stuk opzetten. Hou je van variatie in je werk? Dan zit je bij ons goed, want wij bieden enkel stukwerk en geen seriewerk! Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van Centrale des Accoucheuses ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Centrale des Accoucheuses ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centrale des Accoucheuses ASBL. Laat een reactie achter voor Centrale des Accoucheuses ASBL. Centrale des Accoucheuses ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centrale des Accoucheuses ASBL. Leave a respond for Centrale des Accoucheuses ASBL. Centrale des Accoucheuses ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centrale des Accoucheuses ASBL op de google maps. Adres en contacten Centrale des Accoucheuses ASBL
Location of Centrale des Accoucheuses ASBL on the google maps. Address and contacts of Centrale des Accoucheuses ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Centrale des Accoucheuses ASBL Centrale des Accoucheuses ASBL: ABCD SC | Stephan | Timmermans Garage | Boutsen G | Ceres

Other related companies as Centrale des Accoucheuses ASBL: ABCD SC | Stephan | Timmermans Garage | Boutsen G | Ceres

Centrale des Accoucheuses ASBL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centrale des Accoucheuses ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01552886962. Het bedrijf Centrale des Accoucheuses ASBL bevindt zich op het adres: Rue Marconi 85; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 530,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Home nursing. Lijst met producten zijn Midwives.
De hoofdactiviteit van Centrale des Accoucheuses ASBL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centrale des Accoucheuses ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centrale des Accoucheuses ASBL, openstaande posities, locatie van Centrale des Accoucheuses ASBL op de kaart.

Centrale des Accoucheuses ASBL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centrale des Accoucheuses ASBL, company assigned to the tax number BE01552886962. The company Centrale des Accoucheuses ASBL is located at the address: Rue Marconi 85; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 530,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Home nursing. List of products are Midwives.
The main activity of Centrale des Accoucheuses ASBL is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Centrale des Accoucheuses ASBL is not available. You also can look at reviews of Centrale des Accoucheuses ASBL, open positions, location of Centrale des Accoucheuses ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centrale des Accoucheuses ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centrale des Accoucheuses ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centrale des Accoucheuses ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centrale des Accoucheuses ASBL, employees, financial statistics.