CABINET INFIRMIERE LEMONT

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • CABINET INFIRMIERE LEMONT
Private companiesInsurance Carriers • CABINET INFIRMIERE LEMONT

Contactgegevens CABINET INFIRMIERE LEMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CABINET INFIRMIERE LEMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CABINET INFIRMIERE LEMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 97; 6042; Charleroi (Lodelinsart), België

Telefoon (phone): 0476 88 15 95; 0476 94 40 35; 071 50 62 64 (+32-0476 88 15 95; 0476 94 40 35; 071 50 62 64) 0476 88 15 95; 0476 94 40 35; 071 50 62 64 (+32-0476 88 15 95; 0476 94 40 35; 071 50 62 64)

Fax (fax): 071 50 62 64 (+32-071 50 62 64) 071 50 62 64 (+32-071 50 62 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CABINET INFIRMIERE LEMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CABINET INFIRMIERE LEMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CABINET INFIRMIERE LEMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CABINET INFIRMIERE LEMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CABINET INFIRMIERE LEMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CABINET INFIRMIERE LEMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CABINET INFIRMIERE LEMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CABINET INFIRMIERE LEMONT
Products information CABINET INFIRMIERE LEMONT

BTW identificatienummer (tax): BE03960540771
Ondernemingsnummer: 1855285644
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CABINET INFIRMIERE LEMONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CABINET INFIRMIERE LEMONT
(Get full report from official database of BE for CABINET INFIRMIERE LEMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CABINET INFIRMIERE LEMONT
Addition kinds of activities for CABINET INFIRMIERE LEMONT

14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
73610100. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
73890308. Promotors van shows en tentoonstellingen | Promoters of shows and exhibitions
80110517. Plastisch chirurg | Plastic surgeon
87310202. Commercieel onderzoekslaboratorium | Commercial research laboratory

Werken bij CABINET INFIRMIERE LEMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CABINET INFIRMIERE LEMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CABINET INFIRMIERE LEMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CABINET INFIRMIERE LEMONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Volledige Ploeg Metsers regio Mechelen - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een algemene bouwonderneming die zich specialiseren in Projectontwikkeling, renovatie en nieuwbouw zijn wij op zoek naar een volledige ploeg metsers. Hebben jullie samen zin om in een nieuw avontuur te stappen laat ons dan snel iets weten Jullie taken bestaan uit: Metsen woningen bij nieuwbouw of renovatieprojecten, appartementen en villa's? Je werkt in de regio Mechelen - Antwerpen Onmiddelijk vaste indienstname is mogelijk

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • Jobstudent verkoop slagerij vakanties en weekends (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende slagerij in Izegem zijn we op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie. Je bedient de klanten met de glimlach en je helpt mee met kleine bereidingen in het atelier. Tijdens het schooljaar ben je eveneens beschikbaar om in het weekend mee te helpen.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Vaste Job

    DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

  • SharePoint infrastructuur beheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UNIVERSITEIT GENT

    Type: Vaste Job

    Over de UGent De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden. De Universiteit Gent voert een actief gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt iedereen aan te solliciteren. Voor de directie ICT zijn wij op zoek naar een voltijds SharePoint infrastructuur beheerder binnen de afdeling Gebruikersondersteuning. Deze functie behoort tot de functieklasse A, die de graden 7 t.e.m. 9 en de salarisschalen 7.1 t.e.m. 9.2 behelst. Jouw opdracht Ontwerpen en onderhouden van het SharePoint-platform van de UGent in overleg met onze SharePoint ontwikkelaars en de Windows systeembeheerders. Dit platform omvat vandaag: 22 Windows servers in 4 SharePoint farms Een onderliggende MS SQL Server 2014 cluster bestaande uit 3 Virtuele nodes op VMware vSphere Dell PowerVault storage (via multipath aangesloten) Authenticatie via Identity Providers (ADFS en SimpleSAML) Beveiligde toegang via een NetScaler in High Availability opstelling Beheer van de MS SQL-omgeving voor andere SQL-gebaseerde projecten Voorbereiden en uitvoeren van updates en migraties van de SharePoint infrastructuur Voorbereiden en opzetten van federaties met andere organisaties Voorbereiden en opzetten van koppeling met Office365 en andere platformen Meedenken en werken aan de toekomst van ons platform Samenwerken met de andere teams van de directie die instaan voor de basisdiensten (netwerk, storage, datacenter, virtualisatie, etc.) Permanentie verzorgen in een beurtrolsysteem

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van CABINET INFIRMIERE LEMONT in sociale netwerken
Look for responds of CABINET INFIRMIERE LEMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CABINET INFIRMIERE LEMONT. Laat een reactie achter voor CABINET INFIRMIERE LEMONT. CABINET INFIRMIERE LEMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CABINET INFIRMIERE LEMONT. Leave a respond for CABINET INFIRMIERE LEMONT. CABINET INFIRMIERE LEMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CABINET INFIRMIERE LEMONT op de google maps. Adres en contacten CABINET INFIRMIERE LEMONT
Location of CABINET INFIRMIERE LEMONT on the google maps. Address and contacts of CABINET INFIRMIERE LEMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come CABINET INFIRMIERE LEMONT CABINET INFIRMIERE LEMONT: MARCEL DUQUENNE | CORDONNERIE VIRGILE | Centre Electronique | JAN NORRE | GISSART

Other related companies as CABINET INFIRMIERE LEMONT: MARCEL DUQUENNE | CORDONNERIE VIRGILE | Centre Electronique | JAN NORRE | GISSART

CABINET INFIRMIERE LEMONT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CABINET INFIRMIERE LEMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03960540771. Het bedrijf CABINET INFIRMIERE LEMONT bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 97; 6042; Charleroi (Lodelinsart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in CABINET INFIRMIERE LEMONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CABINET INFIRMIERE LEMONT is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CABINET INFIRMIERE LEMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CABINET INFIRMIERE LEMONT, openstaande posities, locatie van CABINET INFIRMIERE LEMONT op de kaart.

CABINET INFIRMIERE LEMONT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CABINET INFIRMIERE LEMONT, company assigned to the tax number BE03960540771. The company CABINET INFIRMIERE LEMONT is located at the address: Chaussée de Bruxelles 97; 6042; Charleroi (Lodelinsart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Home nursing. Products created in CABINET INFIRMIERE LEMONT were not found.
The main activity of CABINET INFIRMIERE LEMONT is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CABINET INFIRMIERE LEMONT is not available. You also can look at reviews of CABINET INFIRMIERE LEMONT, open positions, location of CABINET INFIRMIERE LEMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CABINET INFIRMIERE LEMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CABINET INFIRMIERE LEMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CABINET INFIRMIERE LEMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CABINET INFIRMIERE LEMONT, employees, financial statistics.