Adam Danielle

Contactgegevens Adam Danielle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adam Danielle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adam Danielle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Allée des Ecureuils 345; 5542; Hastière (Blaimont), België

Telefoon (phone): 082 64 54 91; 0497 45 59 06 (+32-082 64 54 91; 0497 45 59 06) 082 64 54 91; 0497 45 59 06 (+32-082 64 54 91; 0497 45 59 06)

Fax (fax): +32 (59) 970-28-56 +32 (59) 970-28-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adam Danielle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adam Danielle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adam Danielle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adam Danielle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adam Danielle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adam Danielle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adam Danielle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adam Danielle
Products information Adam Danielle

BTW identificatienummer (tax): BE09189758300
Ondernemingsnummer: 2732818603
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Adam Danielle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adam Danielle
(Get full report from official database of BE for Adam Danielle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adam Danielle
Addition kinds of activities for Adam Danielle

236199. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
721901. Garment maken, wijzigen en repareren | Garment making, alteration, and repair
01610100. Meloen boerderijen | Melon farms
07830102. Planten diensten, sierboom | Planting services, ornamental tree
15220105. Hotel / motel, nieuwbouw | Hotel/motel, new construction
42220000. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
47240000. Reisbureaus | Travel agencies
73520000. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
80719900. Medische laboratoria, nec | Medical laboratories, nec

Werken bij Adam Danielle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adam Danielle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adam Danielle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adam Danielle. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • poethulp met dienstencheques (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: DE SCHRIJVER

    Type: Dienstenchequebaan

    instaan voor huishoudelijk taken zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, .......

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijrijder m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van Adam Danielle in sociale netwerken
Look for responds of Adam Danielle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adam Danielle. Laat een reactie achter voor Adam Danielle. Adam Danielle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adam Danielle. Leave a respond for Adam Danielle. Adam Danielle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adam Danielle op de google maps. Adres en contacten Adam Danielle
Location of Adam Danielle on the google maps. Address and contacts of Adam Danielle

Andere gerelateerde bedrijven als come Adam Danielle Adam Danielle: MEVR.DE GROOTE GODELIEVE | BERNARD VAN VLIERDEN | Aikido Limburg VZW | MONTALL | Causes Communes asbl

Other related companies as Adam Danielle: MEVR.DE GROOTE GODELIEVE | BERNARD VAN VLIERDEN | Aikido Limburg VZW | MONTALL | Causes Communes asbl

Adam Danielle is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adam Danielle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09189758300. Het bedrijf Adam Danielle bevindt zich op het adres: Allée des Ecureuils 345; 5542; Hastière (Blaimont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 689,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Adam Danielle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adam Danielle is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adam Danielle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adam Danielle, openstaande posities, locatie van Adam Danielle op de kaart.

Adam Danielle is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adam Danielle, company assigned to the tax number BE09189758300. The company Adam Danielle is located at the address: Allée des Ecureuils 345; 5542; Hastière (Blaimont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 689,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Home nursing. Products created in Adam Danielle were not found.
The main activity of Adam Danielle is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Adam Danielle is not available. You also can look at reviews of Adam Danielle, open positions, location of Adam Danielle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adam Danielle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adam Danielle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adam Danielle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adam Danielle, employees, financial statistics.