VIREE DU MEUNIER (LA)

Contactgegevens VIREE DU MEUNIER (LA): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIREE DU MEUNIER (LA): address, phone, fax, email, website, opening hours

VIREE DU MEUNIER (LA)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tonny 54; 6680; Sainte-Ode (Amberloup), België

Telefoon (phone): 061 21 60 85 (+32-061 21 60 85) 061 21 60 85 (+32-061 21 60 85)

Fax (fax): 061 21 60 85 (+32-061 21 60 85) 061 21 60 85 (+32-061 21 60 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIREE DU MEUNIER (LA): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIREE DU MEUNIER (LA)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIREE DU MEUNIER (LA)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIREE DU MEUNIER (LA), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIREE DU MEUNIER (LA). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIREE DU MEUNIER (LA), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIREE DU MEUNIER (LA). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIREE DU MEUNIER (LA)
Products information VIREE DU MEUNIER (LA)

BTW identificatienummer (tax): BE07603607177
Ondernemingsnummer: 8679992675
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 786,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in VIREE DU MEUNIER (LA) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Holiday farms and guest houses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIREE DU MEUNIER (LA)
(Get full report from official database of BE for VIREE DU MEUNIER (LA))

Aanvulling soorten activiteiten voor VIREE DU MEUNIER (LA)
Addition kinds of activities for VIREE DU MEUNIER (LA)

594800. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
794102. Dienstverlening voor het stadion event operator | Stadium event operator services
09129905. Makreel, vangen van | Mackerel, catching of
32590202. Schoorsteenblaasjes, klei | Chimney thimbles, clay
39150206. Pearl boren, zagen of peelen | Pearl drilling, sawing or peeling
50729907. Beveiligingsapparatuur, sloten | Security devices, locks
51469901. Vis, genezen | Fish, cured
67999902. Beveiligingsspeculanten voor eigen rekening | Security speculators for own account
72159902. Wasserette routes, munten geëxploiteerd | Laundry machine routes, coin-operated
83220300. Emergency Social Services | Emergency social services

Werken bij VIREE DU MEUNIER (LA): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIREE DU MEUNIER (LA): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIREE DU MEUNIER (LA). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIREE DU MEUNIER (LA). Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar [email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

  • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

  • Care Expert - Service Medewerker Shop Orange Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als 'Care Expert' ben je de verantwoordelijke voor een persoonlijke service naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor: Het beantwoorden van vragen van klanten (product gerelateerde uitleg bezorgen) Je helpt de klanten verder en beantwoord al hun vragen zoals vragen over hun toestelbeheer, over hun software (Android/IOS) De uitleg rond 'connected devices' het uitvoeren van kleine reparaties Het beantwoorden van alle vragen na de verkoop Training en uitleg geven aan de shopmedewerkers Helpen bij het maken van gepersonaliseerde hoesjes

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

Zoek naar antwoorden van VIREE DU MEUNIER (LA) in sociale netwerken
Look for responds of VIREE DU MEUNIER (LA) in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIREE DU MEUNIER (LA). Laat een reactie achter voor VIREE DU MEUNIER (LA). VIREE DU MEUNIER (LA) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIREE DU MEUNIER (LA). Leave a respond for VIREE DU MEUNIER (LA). VIREE DU MEUNIER (LA) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIREE DU MEUNIER (LA) op de google maps. Adres en contacten VIREE DU MEUNIER (LA)
Location of VIREE DU MEUNIER (LA) on the google maps. Address and contacts of VIREE DU MEUNIER (LA)

Andere gerelateerde bedrijven als come VIREE DU MEUNIER (LA) VIREE DU MEUNIER (LA): FORTIS | P.C. LI?GE CITADELLE | S.C. LI?GE-SERAING | R. CLUB BERGER ALL BELG. | CLARISSEN GEM. ZUSTERS

Other related companies as VIREE DU MEUNIER (LA): FORTIS | P.C. LI?GE CITADELLE | S.C. LI?GE-SERAING | R. CLUB BERGER ALL BELG. | CLARISSEN GEM. ZUSTERS

VIREE DU MEUNIER (LA) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIREE DU MEUNIER (LA), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07603607177. Het bedrijf VIREE DU MEUNIER (LA) bevindt zich op het adres: Tonny 54; 6680; Sainte-Ode (Amberloup). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 786,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Holiday farms and guest houses. Producten gemaakt in VIREE DU MEUNIER (LA) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIREE DU MEUNIER (LA) is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIREE DU MEUNIER (LA) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIREE DU MEUNIER (LA), openstaande posities, locatie van VIREE DU MEUNIER (LA) op de kaart.

VIREE DU MEUNIER (LA) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIREE DU MEUNIER (LA), company assigned to the tax number BE07603607177. The company VIREE DU MEUNIER (LA) is located at the address: Tonny 54; 6680; Sainte-Ode (Amberloup). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 786,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Holiday farms and guest houses. Products created in VIREE DU MEUNIER (LA) were not found.
The main activity of VIREE DU MEUNIER (LA) is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VIREE DU MEUNIER (LA) is not available. You also can look at reviews of VIREE DU MEUNIER (LA), open positions, location of VIREE DU MEUNIER (LA) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIREE DU MEUNIER (LA), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIREE DU MEUNIER (LA), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIREE DU MEUNIER (LA), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIREE DU MEUNIER (LA), employees, financial statistics.