Gentille Chaumière (La)

Contactgegevens Gentille Chaumière (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gentille Chaumière (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Gentille Chaumière (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Beau-Mur 21; 4030; Liège 1 (Grivegnée), België

Telefoon (phone): 04 341 09 57 (+32-04 341 09 57) 04 341 09 57 (+32-04 341 09 57)

Fax (fax): +32 (61) 616-36-30 +32 (61) 616-36-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gentille Chaumière (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gentille Chaumière (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gentille Chaumière (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gentille Chaumière (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gentille Chaumière (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gentille Chaumière (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gentille Chaumière (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gentille Chaumière (La)
Products information Gentille Chaumière (La)

BTW identificatienummer (tax): BE01624023437
Ondernemingsnummer: 5984222412
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 619,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Gentille Chaumière (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Holiday farms and guest houses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gentille Chaumière (La)
(Get full report from official database of BE for Gentille Chaumière (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Gentille Chaumière (La)
Addition kinds of activities for Gentille Chaumière (La)

203203. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
249199. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
15410000. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
22110101. Bed linnen, katoen | Bed sheeting, cotton
28330205. Koffie en derivaten | Caffeine and derivatives
28910100. Sealants | Sealants
34460000. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
36740210. Alleen-lezen geheugen (rom) | Read-only memory (rom)
49310000. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
79991126. Fotografie instructie | Photography instruction

Werken bij Gentille Chaumière (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gentille Chaumière (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gentille Chaumière (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gentille Chaumière (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • Transportverantwoordelijke bouwwerven (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert het volledige transportgebeuren van alle lopen werven. Je ontvangt rechtstreeks de transportafroepen van de klant. Daarnaast zoek je voor elke werf de meest gunstige transportregeling en maak je bestelopdrachten op. Je onderhoudt de relaties met de transporteurs. Je lost de dagdagelijkse problemen rond transport op en je controleert achteraf de facturatie.

  • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v)

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • docent gezonde voeding / beweging (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar lesgevers in health. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

  • Formateur en aromathérapie (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France, aux Pays-Bas, en Bulgarie et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Dans cette lancée, Le Centre de Qualification Professionnelle ASBL a été créé afin d'organiser des cours intensifs en soirées. Ces cours donnés par des professionnels du secteur, offrent la possibilité à tout un chacun de se former en un rien de temps et à un nouveau métier. *******Fonction: Le Centre de Qualification Professionnelle est actuellement à la recherche d'un professeur par région motivé pour donner des cours du soir d'aromathérapie. Les cours sont donnés à Mons (18h30 - 21h30).

Zoek naar antwoorden van Gentille Chaumière (La) in sociale netwerken
Look for responds of Gentille Chaumière (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gentille Chaumière (La). Laat een reactie achter voor Gentille Chaumière (La). Gentille Chaumière (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gentille Chaumière (La). Leave a respond for Gentille Chaumière (La). Gentille Chaumière (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gentille Chaumière (La) op de google maps. Adres en contacten Gentille Chaumière (La)
Location of Gentille Chaumière (La) on the google maps. Address and contacts of Gentille Chaumière (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Gentille Chaumière (La) Gentille Chaumière (La): FLMULTI-VALUE BVBA | Boulangerie du Nord | KNAP'S OLSENE | A. WOTALAND | Laureys Filip

Other related companies as Gentille Chaumière (La): FLMULTI-VALUE BVBA | Boulangerie du Nord | KNAP'S OLSENE | A. WOTALAND | Laureys Filip

Gentille Chaumière (La) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gentille Chaumière (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01624023437. Het bedrijf Gentille Chaumière (La) bevindt zich op het adres: Rue du Beau-Mur 21; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 619,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Holiday farms and guest houses. Producten gemaakt in Gentille Chaumière (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gentille Chaumière (La) is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gentille Chaumière (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gentille Chaumière (La), openstaande posities, locatie van Gentille Chaumière (La) op de kaart.

Gentille Chaumière (La) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gentille Chaumière (La), company assigned to the tax number BE01624023437. The company Gentille Chaumière (La) is located at the address: Rue du Beau-Mur 21; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 619,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Holiday farms and guest houses. Products created in Gentille Chaumière (La) were not found.
The main activity of Gentille Chaumière (La) is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gentille Chaumière (La) is not available. You also can look at reviews of Gentille Chaumière (La), open positions, location of Gentille Chaumière (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gentille Chaumière (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gentille Chaumière (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gentille Chaumière (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gentille Chaumière (La), employees, financial statistics.