B&B Cortewyle

Contactgegevens B&B Cortewyle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B&B Cortewyle: address, phone, fax, email, website, opening hours

B&B Cortewyle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenvoordestraat 3; 8978; Poperinge (Watou), België

Telefoon (phone): 057 38 88 40 (+32-057 38 88 40) 057 38 88 40 (+32-057 38 88 40)

Fax (fax): 057 38 88 40 (+32-057 38 88 40) 057 38 88 40 (+32-057 38 88 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B&B Cortewyle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B&B Cortewyle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B&B Cortewyle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B&B Cortewyle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B&B Cortewyle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B&B Cortewyle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B&B Cortewyle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B&B Cortewyle
Products information B&B Cortewyle

BTW identificatienummer (tax): BE06366546630
Ondernemingsnummer: 9174377441
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in B&B Cortewyle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Holiday farms and guest houses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B&B Cortewyle
(Get full report from official database of BE for B&B Cortewyle)

Aanvulling soorten activiteiten voor B&B Cortewyle
Addition kinds of activities for B&B Cortewyle

24999902. Batterij afscheiders, hout | Battery separators, wood
35310601. backhoes | Backhoes
37249914. Startende vibrators, vliegtuigmotor | Starting vibrators, aircraft engine
50859910. Vuurvast materiaal | Refractory material
51370600. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
59990203. Opstellen van apparatuur en benodigdheden | Drafting equipment and supplies

Werken bij B&B Cortewyle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B&B Cortewyle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B&B Cortewyle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B&B Cortewyle. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken! U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. Rijbewijs B is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen. Het dagelijkse afspreekpunt  is in Izegem aan het magazijn en mag voor u geen probleem zijn. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • Vuilnisophaler met VCA-attest regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ Antwerpen / Luithagen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling van Suez (PMD, papier & karton, huisvuil) of rolcontainers Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Bijlesgever fysica (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Reclame bedeler in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van B&B Cortewyle in sociale netwerken
Look for responds of B&B Cortewyle in social networks

Lees alle opmerkingen voor B&B Cortewyle. Laat een reactie achter voor B&B Cortewyle. B&B Cortewyle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B&B Cortewyle. Leave a respond for B&B Cortewyle. B&B Cortewyle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B&B Cortewyle op de google maps. Adres en contacten B&B Cortewyle
Location of B&B Cortewyle on the google maps. Address and contacts of B&B Cortewyle

Andere gerelateerde bedrijven als come B&B Cortewyle B&B Cortewyle: K.L. Maroquinerie-Sephoris | De Corte P NV | MARSA LA | Atcomex Company NV | POLICE F?D?RALE

Other related companies as B&B Cortewyle: K.L. Maroquinerie-Sephoris | De Corte P NV | MARSA LA | Atcomex Company NV | POLICE F?D?RALE

B&B Cortewyle is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B&B Cortewyle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06366546630. Het bedrijf B&B Cortewyle bevindt zich op het adres: Steenvoordestraat 3; 8978; Poperinge (Watou). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Holiday farms and guest houses. Producten gemaakt in B&B Cortewyle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B&B Cortewyle is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B&B Cortewyle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B&B Cortewyle, openstaande posities, locatie van B&B Cortewyle op de kaart.

B&B Cortewyle is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is B&B Cortewyle, company assigned to the tax number BE06366546630. The company B&B Cortewyle is located at the address: Steenvoordestraat 3; 8978; Poperinge (Watou). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Holiday farms and guest houses. Products created in B&B Cortewyle were not found.
The main activity of B&B Cortewyle is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B&B Cortewyle is not available. You also can look at reviews of B&B Cortewyle, open positions, location of B&B Cortewyle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B&B Cortewyle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B&B Cortewyle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B&B Cortewyle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B&B Cortewyle, employees, financial statistics.