Immo Plaza BVBA

Contactgegevens Immo Plaza BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immo Plaza BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immo Plaza BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ijslandplein 15; 8670; Koksijde (Oostduinkerke), België

Telefoon (phone): 058 51 94 45 (+32-058 51 94 45) 058 51 94 45 (+32-058 51 94 45)

Fax (fax): 058 51 94 45; 058 51 94 46 (+32-058 51 94 45; 058 51 94 46) 058 51 94 45; 058 51 94 46 (+32-058 51 94 45; 058 51 94 46)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immo Plaza BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immo Plaza BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immo Plaza BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immo Plaza BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immo Plaza BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immo Plaza BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immo Plaza BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immo Plaza BVBA
Products information Immo Plaza BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05684844970
Ondernemingsnummer: 5150634765
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 749,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Real estate

Product categorie (product category): Holiday accomodation - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immo Plaza BVBA
(Get full report from official database of BE for Immo Plaza BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immo Plaza BVBA
Addition kinds of activities for Immo Plaza BVBA

221111. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
449300. jachthavens | Marinas
593202. Antiques | Antiques
919904. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government
20510202. Cakes, bakkerij: behalve bevroren | Cakes, bakery: except frozen
28510300. Putty, houtvullers en sealers | Putty, wood fillers and sealers
36779904. Inductoren, elektronisch | Inductors, electronic
73890405. Corset vertegenwoordigers, alleen geschikt | Corset representatives, fitting only

Werken bij Immo Plaza BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immo Plaza BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immo Plaza BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immo Plaza BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots.

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

Zoek naar antwoorden van Immo Plaza BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Immo Plaza BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immo Plaza BVBA. Laat een reactie achter voor Immo Plaza BVBA. Immo Plaza BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immo Plaza BVBA. Leave a respond for Immo Plaza BVBA. Immo Plaza BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immo Plaza BVBA op de google maps. Adres en contacten Immo Plaza BVBA
Location of Immo Plaza BVBA on the google maps. Address and contacts of Immo Plaza BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Immo Plaza BVBA Immo Plaza BVBA: FLDE CLERCQ GEBR.-DECCA NV | UMANS - VAN HORNE GEBROEDERS | F. CORDIER | KYROS INFORMATICS BVBA | NETWORKING FOR KNOWLEDGE

Other related companies as Immo Plaza BVBA: FLDE CLERCQ GEBR.-DECCA NV | UMANS - VAN HORNE GEBROEDERS | F. CORDIER | KYROS INFORMATICS BVBA | NETWORKING FOR KNOWLEDGE

Immo Plaza BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Immo Plaza BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05684844970. Het bedrijf Immo Plaza BVBA bevindt zich op het adres: Ijslandplein 15; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 749,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Holiday accomodation - Rental. Lijst met producten zijn Real estate.
De hoofdactiviteit van Immo Plaza BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immo Plaza BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immo Plaza BVBA, openstaande posities, locatie van Immo Plaza BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Immo Plaza BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Immo Plaza BVBA, company assigned to the tax number BE05684844970. The company Immo Plaza BVBA is located at the address: Ijslandplein 15; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 749,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Holiday accomodation - Rental. List of products are Real estate.
The main activity of Immo Plaza BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Immo Plaza BVBA is not available. You also can look at reviews of Immo Plaza BVBA, open positions, location of Immo Plaza BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immo Plaza BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immo Plaza BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immo Plaza BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immo Plaza BVBA, employees, financial statistics.