immo new schmitz

Particuliere bedrijvencommunicatie • immo new schmitz
Private companiesCommunications • immo new schmitz

Contactgegevens immo new schmitz: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data immo new schmitz: address, phone, fax, email, website, opening hours

immo new schmitz

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeedijk-Albertstrand 488; 8300; Knokke-Heist (Knokke), België

Telefoon (phone): 050 60 50 00 (+32-050 60 50 00) 050 60 50 00 (+32-050 60 50 00)

Fax (fax): 050 62 37 54 (+32-050 62 37 54) 050 62 37 54 (+32-050 62 37 54)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) immo new schmitz: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "immo new schmitz"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "immo new schmitz"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van immo new schmitz, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen immo new schmitz. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of immo new schmitz, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees immo new schmitz. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti immo new schmitz
Products information immo new schmitz

BTW identificatienummer (tax): BE05030059814
Ondernemingsnummer: 3142333984
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 259,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Real estate

Product categorie (product category): Holiday accomodation - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor immo new schmitz
(Get full report from official database of BE for immo new schmitz)

Aanvulling soorten activiteiten voor immo new schmitz
Addition kinds of activities for immo new schmitz

363500. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
395501. Koolstof- en stencil papier | Carbon and stencil paper
20330408. Groentegiften: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable pastes: packaged in cans, jars, etc.
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
50490101. Analytische instrumenten | Analytical instruments
57360101. organen | Organs
70320100. Recreatieve kampen | Recreational camps
87420410. Transportconsultant | Transportation consultant

Werken bij immo new schmitz: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in immo new schmitz: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor immo new schmitz. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for immo new schmitz. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiast magazijnier met heftruckattest (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Taken: Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Je vervolledigt en corrigeeert indien nodig de verieste documenten, zowel voor transport als voor ontvangst van de goederen (via ERP). Je staat in contact met de externe transportpartner en optimaliseert de transporten. Je onderhoudt het magazijn en de gangen. Je bevoorraadt de productie van doze, trays, folies aan de hand van de planning waarvan een gedeelte in een extern magazijn staat.

  • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

  • TECHNIEKER MET ALLROUND ERVARING 6770363 / 249 C (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: MANPOWER Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een toonaangevend bedrijf in hun sector zijn we op zoek naar mechaniekers met allround ervaring. Je krijgt de kans om je te bewijzen om op termijn kans te maken op een vast contract. Je hebt een brede technische kennis. Je bent oa verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Algemene werkzaamheden zijn lassen, plooien of andere plaatbewerkingen. Daarnaast heb je ook ervaring met conventioneel draaien en frezen. Je hebt een kritische kijk en geeft ook verbetermogelijkheden om het productieproces efficiënter te maken.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Vrachtwagenmechanieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Desteldonk zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker - met doorgroeimogelijkheden om ploegverantwoordelijke te worden. • Onderhoudsoperaties of sneldienst interventies aan een voertuig uitvoeren • Motoren, versnellingsbakken , koppelingen, ophangingen, starters, ... vervangen of herstellen • Het voertuig testen en afstellen • Werkzaamheden aan zware bedrijfs- en vrachtwagens uitvoeren • Storingen opsporen en technische oplossingen bepalen voor het herstellen van het voertuig en de uitrustingen

  • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

  • Huishoudhulp in Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

  • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van immo new schmitz in sociale netwerken
Look for responds of immo new schmitz in social networks

Lees alle opmerkingen voor immo new schmitz. Laat een reactie achter voor immo new schmitz. immo new schmitz bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for immo new schmitz. Leave a respond for immo new schmitz. immo new schmitz on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie immo new schmitz op de google maps. Adres en contacten immo new schmitz
Location of immo new schmitz on the google maps. Address and contacts of immo new schmitz

Andere gerelateerde bedrijven als come immo new schmitz immo new schmitz: VAN GANSEWINKEL CHEMIE | J. & B. EVENTS | GARAGE BOLLAND FR?RES | HEADS-HAARSTYLIST | VIDEO-PALACE

Other related companies as immo new schmitz: VAN GANSEWINKEL CHEMIE | J. & B. EVENTS | GARAGE BOLLAND FR?RES | HEADS-HAARSTYLIST | VIDEO-PALACE

immo new schmitz is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is immo new schmitz, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05030059814. Het bedrijf immo new schmitz bevindt zich op het adres: Zeedijk-Albertstrand 488; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 259,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Holiday accomodation - Rental. Lijst met producten zijn Real estate.
De hoofdactiviteit van immo new schmitz is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van immo new schmitz is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van immo new schmitz, openstaande posities, locatie van immo new schmitz op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

immo new schmitz is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is immo new schmitz, company assigned to the tax number BE05030059814. The company immo new schmitz is located at the address: Zeedijk-Albertstrand 488; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 259,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Holiday accomodation - Rental. List of products are Real estate.
The main activity of immo new schmitz is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of immo new schmitz is not available. You also can look at reviews of immo new schmitz, open positions, location of immo new schmitz on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over immo new schmitz, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf immo new schmitz, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about immo new schmitz, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company immo new schmitz, employees, financial statistics.