Hoevevakantie "Ten Hullenhove"

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Hoevevakantie "Ten Hullenhove"
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Hoevevakantie "Ten Hullenhove"

Contactgegevens Hoevevakantie "Ten Hullenhove": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hoevevakantie "Ten Hullenhove": address, phone, fax, email, website, opening hours

Hoevevakantie "Ten Hullenhove"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leemstraat 2; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 11 58 (+32-059 70 11 58) 059 70 11 58 (+32-059 70 11 58)

Fax (fax): 059 70 11 58 (+32-059 70 11 58) 059 70 11 58 (+32-059 70 11 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hoevevakantie "Ten Hullenhove": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hoevevakantie "Ten Hullenhove""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hoevevakantie "Ten Hullenhove""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hoevevakantie "Ten Hullenhove", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hoevevakantie "Ten Hullenhove". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hoevevakantie "Ten Hullenhove", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hoevevakantie "Ten Hullenhove". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hoevevakantie "Ten Hullenhove"
Products information Hoevevakantie "Ten Hullenhove"

BTW identificatienummer (tax): BE02750671386
Ondernemingsnummer: 2916290283
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Hoevevakantie "Ten Hullenhove" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Holiday accomodation - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hoevevakantie "Ten Hullenhove"
(Get full report from official database of BE for Hoevevakantie "Ten Hullenhove")

Aanvulling soorten activiteiten voor Hoevevakantie "Ten Hullenhove"
Addition kinds of activities for Hoevevakantie "Ten Hullenhove"

20790100. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
30530207. U-klep verpakking, leer | U-valve packing, leather
38250317. Oscillators, audio- en radiofrequentie (instrumenttypen) | Oscillators, audio and radio frequency (instrument types)
44910203. Pieren, incl. | Piers, incl. buildings and facilities: operation and maint.
47319900. Vrachtvervoer regeling, nv | Freight transportation arrangement, nec

Werken bij Hoevevakantie "Ten Hullenhove": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hoevevakantie "Ten Hullenhove": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hoevevakantie "Ten Hullenhove". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hoevevakantie "Ten Hullenhove". Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Pijpfitter (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt graag op verplaatsing  Je staat in voor het correct plaatsen van buisleidingen

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Jodoigne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (JODOIGNE)

    Regio: JODOIGNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • Student M/V Fr/Nl (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Ben je student en nog steeds op zoek naar week-/weekendwerk? Is mode iets voor jou en ben je van regio Menen afkomstig? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! Adecco Moeskroen is op zoek naar studenten die bereid zijn om te werken in de ZEB-winkel in Menen. Jouw functie: klanten verwelkomen klanten helpen indien gewenst beheer van de kassa instaan voor de orde en netheid van de winkel

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

Zoek naar antwoorden van Hoevevakantie "Ten Hullenhove" in sociale netwerken
Look for responds of Hoevevakantie "Ten Hullenhove" in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hoevevakantie "Ten Hullenhove". Laat een reactie achter voor Hoevevakantie "Ten Hullenhove". Hoevevakantie "Ten Hullenhove" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hoevevakantie "Ten Hullenhove". Leave a respond for Hoevevakantie "Ten Hullenhove". Hoevevakantie "Ten Hullenhove" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hoevevakantie "Ten Hullenhove" op de google maps. Adres en contacten Hoevevakantie "Ten Hullenhove"
Location of Hoevevakantie "Ten Hullenhove" on the google maps. Address and contacts of Hoevevakantie "Ten Hullenhove"

Andere gerelateerde bedrijven als come Hoevevakantie "Ten Hullenhove" Hoevevakantie "Ten Hullenhove": FORTIS | DE KALVAAR | T.R.C. KORTESSEM | Vandendael Luc | LEYSON@UPPER-TECH.

Other related companies as Hoevevakantie "Ten Hullenhove": FORTIS | DE KALVAAR | T.R.C. KORTESSEM | Vandendael Luc | LEYSON@UPPER-TECH.

Hoevevakantie "Ten Hullenhove" is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hoevevakantie "Ten Hullenhove", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02750671386. Het bedrijf Hoevevakantie "Ten Hullenhove" bevindt zich op het adres: Leemstraat 2; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 684,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Holiday accomodation - Rental. Producten gemaakt in Hoevevakantie "Ten Hullenhove" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hoevevakantie "Ten Hullenhove" is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hoevevakantie "Ten Hullenhove" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hoevevakantie "Ten Hullenhove", openstaande posities, locatie van Hoevevakantie "Ten Hullenhove" op de kaart.

Hoevevakantie "Ten Hullenhove" is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hoevevakantie "Ten Hullenhove", company assigned to the tax number BE02750671386. The company Hoevevakantie "Ten Hullenhove" is located at the address: Leemstraat 2; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 684,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Holiday accomodation - Rental. Products created in Hoevevakantie "Ten Hullenhove" were not found.
The main activity of Hoevevakantie "Ten Hullenhove" is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hoevevakantie "Ten Hullenhove" is not available. You also can look at reviews of Hoevevakantie "Ten Hullenhove", open positions, location of Hoevevakantie "Ten Hullenhove" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hoevevakantie "Ten Hullenhove", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hoevevakantie "Ten Hullenhove", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hoevevakantie "Ten Hullenhove", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hoevevakantie "Ten Hullenhove", employees, financial statistics.