FORTIS

Contactgegevens FORTIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORTIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORTIS

Regio (region): Leuze-En-Hainaut, België

Adres (address): GRAND-PLACE 27; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT, België

Telefoon (phone): 69662044 (+32-69662044) 69662044 (+32-69662044)

Fax (fax): +32 (53) 947-26-20 +32 (53) 947-26-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORTIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORTIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORTIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORTIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORTIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORTIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORTIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORTIS
Products information FORTIS

BTW identificatienummer (tax): BE08601715087
Ondernemingsnummer: 8660766601
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORTIS
(Get full report from official database of BE for FORTIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORTIS
Addition kinds of activities for FORTIS

364101. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
501200. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
07519904. Slachten: aangepaste vee diensten | Slaughtering: custom livestock services
10990400. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
50430300. Filmapparatuur | Motion picture equipment
51590100. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products

Werken bij FORTIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORTIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORTIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORTIS. Looking for open vacancies in other companies

  • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Brugge - Westkust (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1551526-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van FORTIS in sociale netwerken
Look for responds of FORTIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORTIS. Laat een reactie achter voor FORTIS. FORTIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORTIS. Leave a respond for FORTIS. FORTIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORTIS op de google maps. Adres en contacten FORTIS
Location of FORTIS on the google maps. Address and contacts of FORTIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FORTIS FORTIS: ADAMS´ BROODKORF | RUSTHUIS MARIAZIEKENHUIS | CENTRE DE SERVICE SOCIAL | MEUBELEN VRANKEN | KLEINE BARREEL

Other related companies as FORTIS: ADAMS´ BROODKORF | RUSTHUIS MARIAZIEKENHUIS | CENTRE DE SERVICE SOCIAL | MEUBELEN VRANKEN | KLEINE BARREEL

FORTIS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Leuze-En-Hainaut, België. De volledige naam van het bedrijf is FORTIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08601715087. Het bedrijf FORTIS bevindt zich op het adres: GRAND-PLACE 27; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van FORTIS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORTIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORTIS, openstaande posities, locatie van FORTIS op de kaart.

FORTIS is a company, that was registered 2010 in Leuze-En-Hainaut region, Belgium. Full name of company is FORTIS, company assigned to the tax number BE08601715087. The company FORTIS is located at the address: GRAND-PLACE 27; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of FORTIS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FORTIS is not available. You also can look at reviews of FORTIS, open positions, location of FORTIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORTIS, Leuze-En-Hainaut: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORTIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORTIS, Leuze-En-Hainaut: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORTIS, employees, financial statistics.