FUNHOMES sa

Contactgegevens FUNHOMES sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUNHOMES sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUNHOMES sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ; ;, België

Telefoon (phone): +32 (56) 652-41-67 +32 (56) 652-41-67

Fax (fax): +32 (64) 917-11-51 +32 (64) 917-11-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUNHOMES sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUNHOMES sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUNHOMES sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUNHOMES sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUNHOMES sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUNHOMES sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUNHOMES sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUNHOMES sa
Products information FUNHOMES sa

BTW identificatienummer (tax): BE02015136718
Ondernemingsnummer: 3861663818
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FUNHOMES sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Holiday accomodation - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUNHOMES sa
(Get full report from official database of BE for FUNHOMES sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUNHOMES sa
Addition kinds of activities for FUNHOMES sa

14460000. Industrieel zand | Industrial sand
20239912. Gesneden topping, droge mix | Whipped topping, dry mix
32720707. Behuizing componenten, prefab beton | Housing components, prefabricated concrete
37210202. Ballonnen, hete lucht (vliegtuigen) | Balloons, hot air (aircraft)
86610108. Christelijke gereformeerde kerk | Christian reformed church

Werken bij FUNHOMES sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUNHOMES sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUNHOMES sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUNHOMES sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Cargo Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CAFE PARTI

    Type: Studentenjob

    Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van FUNHOMES sa in sociale netwerken
Look for responds of FUNHOMES sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUNHOMES sa. Laat een reactie achter voor FUNHOMES sa. FUNHOMES sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUNHOMES sa. Leave a respond for FUNHOMES sa. FUNHOMES sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUNHOMES sa op de google maps. Adres en contacten FUNHOMES sa
Location of FUNHOMES sa on the google maps. Address and contacts of FUNHOMES sa

Andere gerelateerde bedrijven als come FUNHOMES sa FUNHOMES sa: Fimaco Sanitair | CAREER CONSULT SECUREX | J. LAMBERT | EMMA OBUS | J-G SNACKS

Other related companies as FUNHOMES sa: Fimaco Sanitair | CAREER CONSULT SECUREX | J. LAMBERT | EMMA OBUS | J-G SNACKS

FUNHOMES sa is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FUNHOMES sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02015136718. Het bedrijf FUNHOMES sa bevindt zich op het adres: ; ;. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 310,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Holiday accomodation - Rental. Producten gemaakt in FUNHOMES sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FUNHOMES sa is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUNHOMES sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUNHOMES sa, openstaande posities, locatie van FUNHOMES sa op de kaart.

FUNHOMES sa is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FUNHOMES sa, company assigned to the tax number BE02015136718. The company FUNHOMES sa is located at the address: ; ;. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 310,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Holiday accomodation - Rental. Products created in FUNHOMES sa were not found.
The main activity of FUNHOMES sa is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FUNHOMES sa is not available. You also can look at reviews of FUNHOMES sa, open positions, location of FUNHOMES sa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUNHOMES sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUNHOMES sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUNHOMES sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUNHOMES sa, employees, financial statistics.