BARROIS & Zoon

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • BARROIS & Zoon

Contactgegevens BARROIS & Zoon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BARROIS & Zoon: address, phone, fax, email, website, opening hours

BARROIS & Zoon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Manchester 46; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): +32 (67) 176-83-85 +32 (67) 176-83-85

Fax (fax): +32 (11) 430-80-57 +32 (11) 430-80-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BARROIS & Zoon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BARROIS & Zoon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BARROIS & Zoon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BARROIS & Zoon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BARROIS & Zoon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BARROIS & Zoon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BARROIS & Zoon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BARROIS & Zoon
Products information BARROIS & Zoon

BTW identificatienummer (tax): BE01539428710
Ondernemingsnummer: 2221405029
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 817,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BARROIS & Zoon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoisting- and lashingbelts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BARROIS & Zoon
(Get full report from official database of BE for BARROIS & Zoon)

Aanvulling soorten activiteiten voor BARROIS & Zoon
Addition kinds of activities for BARROIS & Zoon

14790302. Rotszoutwinning | Rock salt mining
20679900. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
27890303. Tijdschriften, bindend | Magazines, binding
36510117. Opnamemachines, behalve dicteren en telefoongesprekken | Recording machines, except dictation and telephone answering
36779903. Filtratie-apparaten, elektronisch | Filtration devices, electronic
75399903. Brandstofsysteem reparatie, motorvoertuig | Fuel system repair, motor vehicle
76999914. Automatische teller machine (atm) reparatie | Automated teller machine (atm) repair

Werken bij BARROIS & Zoon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BARROIS & Zoon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BARROIS & Zoon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BARROIS & Zoon. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • Dakwerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Teamleader (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

Zoek naar antwoorden van BARROIS & Zoon in sociale netwerken
Look for responds of BARROIS & Zoon in social networks

Lees alle opmerkingen voor BARROIS & Zoon. Laat een reactie achter voor BARROIS & Zoon. BARROIS & Zoon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BARROIS & Zoon. Leave a respond for BARROIS & Zoon. BARROIS & Zoon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BARROIS & Zoon op de google maps. Adres en contacten BARROIS & Zoon
Location of BARROIS & Zoon on the google maps. Address and contacts of BARROIS & Zoon

Andere gerelateerde bedrijven als come BARROIS & Zoon BARROIS & Zoon: PETER BABBELAER PRODUCTIONS | Koen | STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | F. LHOEST | L. LEROY

Other related companies as BARROIS & Zoon: PETER BABBELAER PRODUCTIONS | Koen | STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | F. LHOEST | L. LEROY

BARROIS & Zoon is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BARROIS & Zoon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01539428710. Het bedrijf BARROIS & Zoon bevindt zich op het adres: Rue du Manchester 46; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 817,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hoisting- and lashingbelts. Producten gemaakt in BARROIS & Zoon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BARROIS & Zoon is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BARROIS & Zoon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BARROIS & Zoon, openstaande posities, locatie van BARROIS & Zoon op de kaart.

BARROIS & Zoon is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BARROIS & Zoon, company assigned to the tax number BE01539428710. The company BARROIS & Zoon is located at the address: Rue du Manchester 46; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 817,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hoisting- and lashingbelts. Products created in BARROIS & Zoon were not found.
The main activity of BARROIS & Zoon is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BARROIS & Zoon is not available. You also can look at reviews of BARROIS & Zoon, open positions, location of BARROIS & Zoon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BARROIS & Zoon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BARROIS & Zoon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BARROIS & Zoon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BARROIS & Zoon, employees, financial statistics.