MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM
Private companiesLeather and Leather Products • MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM

Contactgegevens MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGPOORT 64; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92251515 (+32-92251515) 92251515 (+32-92251515)

Fax (fax): +32 (84) 753-90-30 +32 (84) 753-90-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM
Products information MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM

BTW identificatienummer (tax): BE09463867187
Ondernemingsnummer: 5808441162
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs; Kunstonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM
(Get full report from official database of BE for MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM
Addition kinds of activities for MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM

172102. Commercieel schilderij | Commercial painting
13219910. Propaan (natuurlijke) productie | Propane (natural) production
34460104. Wachten, gemaakt van pijp | Guards, made from pipe
36459905. TL-lampen, residentieel | Fluorescent lighting fixtures, residential
87110404. Bouwtechniek | Structural engineering

Werken bij MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijk, boodschappen te doen en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Diensthoofd wasserij en naai-atelier (KLERKEN)

    Regio: KLERKEN

    Bedrijf: De Vleugels

    Type: Vaste Job

    De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor 330 mensen met een verstandelijke beperking. Onze industriële wasserij is één van de ondersteunende diensten binnen de organisatie. Naast de hotelwas, staan de medewerkers van de wasserij in voor het wassen van de kledij van onze cliënten. Deze persoonlijke kledij wordt geplooid, gesorteerd op naam en op die manier terug bezorgd in de leefgroepen. De medewerkers van het naaiatelier staan in voor het maken van linnen in diverse vormen en speciale kledij voor sommige cliënten, het tekenen van de persoonlijke kledij, herstelwerk en werken op sommige momenten actief mee in het wasserijproces. De wasserij werkt 6 dagen op 7 ( niet op zondag ) met dagdiensten. Het team bestaat momenteel uit 18 medewerkers. Het diensthoofd stuurt zowel de werking en organisatie van wasserij en naaiatelier aan en geeft leiding aan de medewerkers van beide diensten. Het diensthoofd werkt actief mee op de werkvloer in combinatie met de eigen taken als diensthoofd.

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

  • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM in sociale netwerken
Look for responds of MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM. Laat een reactie achter voor MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM. MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM. Leave a respond for MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM. MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM op de google maps. Adres en contacten MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM
Location of MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM on the google maps. Address and contacts of MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM: BROTCORNE R | PADO STOELENSPECIAALZAAK | Eeman J | MARC GRAUWELS | De Henau Ria BVBA

Other related companies as MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM: BROTCORNE R | PADO STOELENSPECIAALZAAK | Eeman J | MARC GRAUWELS | De Henau Ria BVBA

MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09463867187. Het bedrijf MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM bevindt zich op het adres: HOOGPOORT 64; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hoger onderwijs; Kunstonderwijs. Producten gemaakt in MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM, openstaande posities, locatie van MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM op de kaart.

MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM, company assigned to the tax number BE09463867187. The company MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM is located at the address: HOOGPOORT 64; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hoger onderwijs; Kunstonderwijs. Products created in MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM were not found.
The main activity of MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM is not available. You also can look at reviews of MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM, open positions, location of MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUZIEK & DRAMATISCH KUNST CONSERVATORIUM, employees, financial statistics.