PADO STOELENSPECIAALZAAK

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • PADO STOELENSPECIAALZAAK
Private companiesLeather and Leather Products • PADO STOELENSPECIAALZAAK

Contactgegevens PADO STOELENSPECIAALZAAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PADO STOELENSPECIAALZAAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PADO STOELENSPECIAALZAAK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTRAAT 51; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51407191 (+32-51407191) 51407191 (+32-51407191)

Fax (fax): +32 (10) 877-49-55 +32 (10) 877-49-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PADO STOELENSPECIAALZAAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PADO STOELENSPECIAALZAAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PADO STOELENSPECIAALZAAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PADO STOELENSPECIAALZAAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PADO STOELENSPECIAALZAAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PADO STOELENSPECIAALZAAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PADO STOELENSPECIAALZAAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PADO STOELENSPECIAALZAAK
Products information PADO STOELENSPECIAALZAAK

BTW identificatienummer (tax): BE04870208740
Ondernemingsnummer: 9356750488
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in PADO STOELENSPECIAALZAAK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling and restauratie van meubelen; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PADO STOELENSPECIAALZAAK
(Get full report from official database of BE for PADO STOELENSPECIAALZAAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PADO STOELENSPECIAALZAAK
Addition kinds of activities for PADO STOELENSPECIAALZAAK

14119900. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
33999904. Stalen ballen | Steel balls
38290702. thermokoppels | Thermocouples
51130201. Bekers, wegwerp plastic en papier | Cups, disposable plastic and paper
51480102. Vruchten, vers | Fruits, fresh
60359901. Federale spaar- en leningverenigingen | Federal savings and loan associations

Werken bij PADO STOELENSPECIAALZAAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PADO STOELENSPECIAALZAAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PADO STOELENSPECIAALZAAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PADO STOELENSPECIAALZAAK. Looking for open vacancies in other companies

  • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

  • Magazijnier (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

  • Vertaler tolk gezocht! (student) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vertalingen Nederlands-Frans Mogelijkheid om vanuit thuis te werken Interesse ? Neem asap contact met ons op 056/48.37.07

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van PADO STOELENSPECIAALZAAK in sociale netwerken
Look for responds of PADO STOELENSPECIAALZAAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PADO STOELENSPECIAALZAAK. Laat een reactie achter voor PADO STOELENSPECIAALZAAK. PADO STOELENSPECIAALZAAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PADO STOELENSPECIAALZAAK. Leave a respond for PADO STOELENSPECIAALZAAK. PADO STOELENSPECIAALZAAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PADO STOELENSPECIAALZAAK op de google maps. Adres en contacten PADO STOELENSPECIAALZAAK
Location of PADO STOELENSPECIAALZAAK on the google maps. Address and contacts of PADO STOELENSPECIAALZAAK

Andere gerelateerde bedrijven als come PADO STOELENSPECIAALZAAK PADO STOELENSPECIAALZAAK: BOUCHERIE LA PARISIENNE | De Wolf Vincent | UP TO DATE | ZAKENKANTOOR DRUYTS ERIC | JOHAN VAN MASSENHOVE

Other related companies as PADO STOELENSPECIAALZAAK: BOUCHERIE LA PARISIENNE | De Wolf Vincent | UP TO DATE | ZAKENKANTOOR DRUYTS ERIC | JOHAN VAN MASSENHOVE

PADO STOELENSPECIAALZAAK is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PADO STOELENSPECIAALZAAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870208740. Het bedrijf PADO STOELENSPECIAALZAAK bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTRAAT 51; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstelling and restauratie van meubelen; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in PADO STOELENSPECIAALZAAK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PADO STOELENSPECIAALZAAK is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PADO STOELENSPECIAALZAAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PADO STOELENSPECIAALZAAK, openstaande posities, locatie van PADO STOELENSPECIAALZAAK op de kaart.

PADO STOELENSPECIAALZAAK is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PADO STOELENSPECIAALZAAK, company assigned to the tax number BE04870208740. The company PADO STOELENSPECIAALZAAK is located at the address: KORTRIJKSTRAAT 51; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstelling and restauratie van meubelen; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Products created in PADO STOELENSPECIAALZAAK were not found.
The main activity of PADO STOELENSPECIAALZAAK is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PADO STOELENSPECIAALZAAK is not available. You also can look at reviews of PADO STOELENSPECIAALZAAK, open positions, location of PADO STOELENSPECIAALZAAK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PADO STOELENSPECIAALZAAK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PADO STOELENSPECIAALZAAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PADO STOELENSPECIAALZAAK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PADO STOELENSPECIAALZAAK, employees, financial statistics.