V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE

Contactgegevens V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLEINLAAN 2BC255; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26292536 (+32-26292536) 26292536 (+32-26292536)

Fax (fax): +32 (55) 129-21-39 +32 (55) 129-21-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE
Products information V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE

BTW identificatienummer (tax): BE02026397705
Ondernemingsnummer: 7459960937
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE
(Get full report from official database of BE for V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE
Addition kinds of activities for V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE

275201. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature
48320105. Gemakkelijk luisteren | Easy listening
73890311. Window trimming service | Window trimming service

Werken bij V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/Inpakster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • Textielbedrijf zoekt medewerkers (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf is een gevestigde waarde in het hartje van Dendermonde. Hun goede reputatie onder de eigen medewerkers zorgt voor stabiliteit en werkzekerheid. In de productie werk je in ploegen. Starten doe je met een opleiding zodat jij deze machines perfect kan beheren. Deze onderneming ziet jouw inspanningen en stelt jou als medewerker centraal. Ook jij wordt bevoorraad met extra vitamines, wekelijks kan je proeven van diverse soorten fruit. Dagelijks worden er warme dranken aangeboden.

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS NAZARETH/ EKE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Loopbaanbegeleider (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: VOKANS

    Type: Vaste Job

    Vokans vzw is op zoek naar een Loopbaanbegeleider Werkregime: avond- en nachtwerk De loopbaanbegeleider is, onder leiding van de districtmanager, mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een markt- en klantgerichte dienstverlening (training, begeleiding, screening en assessment, jobcoaching, taalcoaching, taalondersteuning, …), kaderend binnen de missie en de visie van Vokans. Takenpakket · Organisatie, ontwikkeling en geven van training aan werknemers · Job-, taal- en loopbaancoaching · Uitbouw van een netwerk · Algemene administratieve taken

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE in sociale netwerken
Look for responds of V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE. Laat een reactie achter voor V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE. V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE. Leave a respond for V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE. V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE op de google maps. Adres en contacten V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE
Location of V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE on the google maps. Address and contacts of V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE

Andere gerelateerde bedrijven als come V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE: DE PAEPE JAN | BELGIQUE LOISIRS | KAASHUIS | CHARLES SLUYS | PATRICK PATTYN

Other related companies as V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE: DE PAEPE JAN | BELGIQUE LOISIRS | KAASHUIS | CHARLES SLUYS | PATRICK PATTYN

V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02026397705. Het bedrijf V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE bevindt zich op het adres: PLEINLAAN 2BC255; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 871,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE, openstaande posities, locatie van V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE op de kaart.

V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE, company assigned to the tax number BE02026397705. The company V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE is located at the address: PLEINLAAN 2BC255; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 871,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hoger onderwijs. Products created in V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE were not found.
The main activity of V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE is not available. You also can look at reviews of V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE, open positions, location of V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.U.B.-FAC.PSYCHOLOGIE, employees, financial statistics.