UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.
Private companiesPersonal Services • UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.

Contactgegevens UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENRI DUNANTLAAN 2; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92646341 (+32-92646341) 92646341 (+32-92646341)

Fax (fax): +32 (58) 168-94-91 +32 (58) 168-94-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.
Products information UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.

BTW identificatienummer (tax): BE06023773193
Ondernemingsnummer: 8304260253
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.
(Get full report from official database of BE for UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.
Addition kinds of activities for UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.

20489900. Voorbereide feeds, nec, nec | Prepared feeds, nec, nec
27590103. Beveiligingscertificaten: afdrukken, nv | Security certificates: printing, nsk
28650207. Fenol, gealkyleerd en cumeen | Phenol, alkylated and cumene
30520302. V-riemen, rubber | V-belts, rubber
38290000. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
73899911. Document- en kantoorrecord vernietiging | Document and office record destruction

Werken bij UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor H&M Brugge zoeken wij gemotiveerde winkelbedienden - verkopers - verkoopsters - verkoopsmedewerkers Taken : camion helpen uitladen stock uitpakken en labelen winkel verkoopsklaar zetten kledij plooien paskamercontrole kledij terug hangen na paskamerdienst

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OUD-HEVERLEE (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oud-Heverlee en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, en Loonbeek.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Technieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: CLAES KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s beheer je verschillende koel- en vriesinstallaties alsook airconditionings bij onze klanten. Je zoekt de verschillende defecten op en herstelt ze op een duurzame manier. Niet alleen plaatsen we installaties, ook zorgen we voor onderhoud zodat de toestellen efficiënt werken. Verder heb je interesse om installaties te verbeteren en zo de kwaliteit en de comfort voor de klanten te verbeteren.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

Zoek naar antwoorden van UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. in sociale netwerken
Look for responds of UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.. Laat een reactie achter voor UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.. UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.. Leave a respond for UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.. UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. op de google maps. Adres en contacten UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.
Location of UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. on the google maps. Address and contacts of UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.: LIBRAIRIE AGORA | JEAN QUEVY | N. HUBERT | SANDRINA BLATON | BELGO RECYCLING & TRADING

Other related companies as UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET.: LIBRAIRIE AGORA | JEAN QUEVY | N. HUBERT | SANDRINA BLATON | BELGO RECYCLING & TRADING

UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06023773193. Het bedrijf UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. bevindt zich op het adres: HENRI DUNANTLAAN 2; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 749,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET., openstaande posities, locatie van UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. op de kaart.

UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET., company assigned to the tax number BE06023773193. The company UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. is located at the address: HENRI DUNANTLAAN 2; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 749,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hoger onderwijs. Products created in UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. were not found.
The main activity of UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. is not available. You also can look at reviews of UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET., open positions, location of UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIV.GENT-FAC.PSYCH.WET., employees, financial statistics.