JEAN QUEVY

Contactgegevens JEAN QUEVY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN QUEVY: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN QUEVY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE RENة EVRARD 5BA; 1473; GENAPPE, België

Telefoon (phone): 67771794 (+32-67771794) 67771794 (+32-67771794)

Fax (fax): +32 (69) 384-94-13 +32 (69) 384-94-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN QUEVY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN QUEVY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN QUEVY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN QUEVY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN QUEVY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN QUEVY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN QUEVY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN QUEVY
Products information JEAN QUEVY

BTW identificatienummer (tax): BE06707397460
Ondernemingsnummer: 2186248779
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 626,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in JEAN QUEVY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN QUEVY
(Get full report from official database of BE for JEAN QUEVY)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN QUEVY
Addition kinds of activities for JEAN QUEVY

5712. Meubelwinkels | Furniture stores
242903. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
22530103. T-shirts en tops, breien | T-shirts and tops, knit
36120301. Luchthaven verlichtingstransformatoren | Airport lighting transformers
76990500. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services

Werken bij JEAN QUEVY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN QUEVY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN QUEVY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN QUEVY. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Customer service assistent (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Berchem zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Je gaat ondersteuning bieden op de klantendienst. Jouw takenpakket: - Je beantwoordt vragen van klanten en geeft advies (via mail/telefonisch) - Je beantwoordt ook vragen van je collega's i.v.m. de verschillende diensten - Je volgt nieuwe klanten aanvragen op en bespreekt deze met de juiste teamleader - Je volgt alle opdrachten op en respecteert de deadlines - Je denkt zelf mee hoe je het proces zou kunnen verbeteren - Je geeft de orders in en je verwerkt credit nota's - Je zoekt naar geschikte informatie zodat je klant altijd correct geïnformeerd wordt

  • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Onderhoudsmechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Takenpakket : · Het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud aan industriële installaties. · Het analyseren en oplossen van mechanische storingen en deze rapporteren aan de supervisor. · Zelfstandig uitvoeren van revisies en herstellingen van roterend equipment (pompen, compressoren, airfans,…). · Zelfstandig uitvoeren van statisch equipment (warmtewisselaars, filters, …). · Demontage/montage van piping en afsluiters. · Het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters. · Demontage/montage van kleine constructies + eventuele herstellingen.

  • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Eeklo - Lembeke (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

    Type: Vaste Job

    Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van JEAN QUEVY in sociale netwerken
Look for responds of JEAN QUEVY in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN QUEVY. Laat een reactie achter voor JEAN QUEVY. JEAN QUEVY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN QUEVY. Leave a respond for JEAN QUEVY. JEAN QUEVY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN QUEVY op de google maps. Adres en contacten JEAN QUEVY
Location of JEAN QUEVY on the google maps. Address and contacts of JEAN QUEVY

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN QUEVY JEAN QUEVY: GEHLEN/GEHLEN JOSEPH & HERBERT | Sch?ller NV | Barth Y | PATRICK LAMOTE | Den Tandt P

Other related companies as JEAN QUEVY: GEHLEN/GEHLEN JOSEPH & HERBERT | Sch?ller NV | Barth Y | PATRICK LAMOTE | Den Tandt P

JEAN QUEVY is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN QUEVY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707397460. Het bedrijf JEAN QUEVY bevindt zich op het adres: RUE RENة EVRARD 5BA; 1473; GENAPPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 626,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in JEAN QUEVY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN QUEVY is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN QUEVY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN QUEVY, openstaande posities, locatie van JEAN QUEVY op de kaart.

JEAN QUEVY is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN QUEVY, company assigned to the tax number BE06707397460. The company JEAN QUEVY is located at the address: RUE RENة EVRARD 5BA; 1473; GENAPPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 626,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in JEAN QUEVY were not found.
The main activity of JEAN QUEVY is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN QUEVY is not available. You also can look at reviews of JEAN QUEVY, open positions, location of JEAN QUEVY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN QUEVY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN QUEVY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN QUEVY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN QUEVY, employees, financial statistics.