SOCIALE HOGESCHOOL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • SOCIALE HOGESCHOOL
Private companiesAgricultural Services • SOCIALE HOGESCHOOL

Contactgegevens SOCIALE HOGESCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCIALE HOGESCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCIALE HOGESCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-ANNAPLEIN 31; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92235905 (+32-92235905) 92235905 (+32-92235905)

Fax (fax): +32 (83) 782-54-64 +32 (83) 782-54-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCIALE HOGESCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCIALE HOGESCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCIALE HOGESCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCIALE HOGESCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCIALE HOGESCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCIALE HOGESCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCIALE HOGESCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCIALE HOGESCHOOL
Products information SOCIALE HOGESCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE06020477294
Ondernemingsnummer: 7690124511
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in SOCIALE HOGESCHOOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCIALE HOGESCHOOL
(Get full report from official database of BE for SOCIALE HOGESCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCIALE HOGESCHOOL
Addition kinds of activities for SOCIALE HOGESCHOOL

356101. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
503902. Glas bouwmaterialen | Glass construction materials
29520201. Baksteenbekleding, asfalt | Brick siding, asphalt
50239901. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
61590000. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions

Werken bij SOCIALE HOGESCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCIALE HOGESCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCIALE HOGESCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCIALE HOGESCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Herselt zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met heftruck en/of reachtruckattest: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens - Je ontvangt de goederen correct - Je registreert, stockeerd en zorgt voor de uitlevering van afgewerkte producten - Je voert kwaliteitscontroles uit - Je voert stock tellingen uit - Je bedient een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpalet - Je zorgt voor een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Ben jij wat wij zoeken? Solliciteer dan via mail [email protected] of telefonisch op het nummer: 014 56 00 44.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

  • Zelfstandig bankagent Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

Zoek naar antwoorden van SOCIALE HOGESCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of SOCIALE HOGESCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCIALE HOGESCHOOL. Laat een reactie achter voor SOCIALE HOGESCHOOL. SOCIALE HOGESCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCIALE HOGESCHOOL. Leave a respond for SOCIALE HOGESCHOOL. SOCIALE HOGESCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCIALE HOGESCHOOL op de google maps. Adres en contacten SOCIALE HOGESCHOOL
Location of SOCIALE HOGESCHOOL on the google maps. Address and contacts of SOCIALE HOGESCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCIALE HOGESCHOOL SOCIALE HOGESCHOOL: Tremplin Service | DIRK VANHAELEMEERSCH | COIFFURE ANNE | STEPHAN VLAMINCK | L. TATON

Other related companies as SOCIALE HOGESCHOOL: Tremplin Service | DIRK VANHAELEMEERSCH | COIFFURE ANNE | STEPHAN VLAMINCK | L. TATON

SOCIALE HOGESCHOOL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCIALE HOGESCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06020477294. Het bedrijf SOCIALE HOGESCHOOL bevindt zich op het adres: SINT-ANNAPLEIN 31; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 819,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in SOCIALE HOGESCHOOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOCIALE HOGESCHOOL is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCIALE HOGESCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCIALE HOGESCHOOL, openstaande posities, locatie van SOCIALE HOGESCHOOL op de kaart.

SOCIALE HOGESCHOOL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCIALE HOGESCHOOL, company assigned to the tax number BE06020477294. The company SOCIALE HOGESCHOOL is located at the address: SINT-ANNAPLEIN 31; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 819,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hoger onderwijs. Products created in SOCIALE HOGESCHOOL were not found.
The main activity of SOCIALE HOGESCHOOL is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCIALE HOGESCHOOL is not available. You also can look at reviews of SOCIALE HOGESCHOOL, open positions, location of SOCIALE HOGESCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCIALE HOGESCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCIALE HOGESCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCIALE HOGESCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCIALE HOGESCHOOL, employees, financial statistics.