K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN
Private companiesMiscellaneous Retail • K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN

Contactgegevens K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANDREAS VESALIUSSTRAAT 2; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16326008 (+32-16326008) 16326008 (+32-16326008)

Fax (fax): +32 (60) 680-80-66 +32 (60) 680-80-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN
Products information K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN

BTW identificatienummer (tax): BE08176818847
Ondernemingsnummer: 8988433837
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN
(Get full report from official database of BE for K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN
Addition kinds of activities for K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN

7389. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
361200. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
17949900. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
20870205. Vruchtensappen: geconcentreerd voor fonteingebruik | Fruit juices: concentrated for fountain use
20999914. Popcorn, verpakt: behalve al popped | Popcorn, packaged: except already popped
22119916. Wasserij stoffen, katoen | Laundry fabrics, cotton

Werken bij K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde lasser dit om stukwerk te lassen en te monteren in het atelier, voornamelijk halfautomaat lassen.

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Leest M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

    Type: Flexijob

    Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN in sociale netwerken
Look for responds of K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN. Laat een reactie achter voor K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN. K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN. Leave a respond for K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN. K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN op de google maps. Adres en contacten K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN
Location of K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN on the google maps. Address and contacts of K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN: Rofodecor | IMPRIMERIE PRINCE WILLY & FILS | Demarche E | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | UBAGS ET FILS SPRL

Other related companies as K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN: Rofodecor | IMPRIMERIE PRINCE WILLY & FILS | Demarche E | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | UBAGS ET FILS SPRL

K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08176818847. Het bedrijf K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN bevindt zich op het adres: ANDREAS VESALIUSSTRAAT 2; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN, openstaande posities, locatie van K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN op de kaart.

K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN, company assigned to the tax number BE08176818847. The company K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN is located at the address: ANDREAS VESALIUSSTRAAT 2; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hoger onderwijs. Products created in K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN were not found.
The main activity of K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN is not available. You also can look at reviews of K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN, open positions, location of K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.U.L-DEP. PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN, employees, financial statistics.