K.H.M.-'T LEERHUYS

Contactgegevens K.H.M.-'T LEERHUYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.H.M.-'T LEERHUYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.H.M.-'T LEERHUYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE RIDDERSTRAAT 36; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15219872 (+32-15219872) 15219872 (+32-15219872)

Fax (fax): +32 (68) 118-80-16 +32 (68) 118-80-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.H.M.-'T LEERHUYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.H.M.-'T LEERHUYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.H.M.-'T LEERHUYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.H.M.-'T LEERHUYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.H.M.-'T LEERHUYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.H.M.-'T LEERHUYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.H.M.-'T LEERHUYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.H.M.-'T LEERHUYS
Products information K.H.M.-'T LEERHUYS

BTW identificatienummer (tax): BE07568725585
Ondernemingsnummer: 3680389404
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in K.H.M.-'T LEERHUYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.H.M.-'T LEERHUYS
(Get full report from official database of BE for K.H.M.-'T LEERHUYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.H.M.-'T LEERHUYS
Addition kinds of activities for K.H.M.-'T LEERHUYS

2083. Mout | Malt
35569900. Voedingsmiddelen machines, nec | Food products machinery, nec
50940103. Edelmetaalfabrieken | Precious metal mill shapes
50990300. Veiligheidsuitrusting en benodigdheden | Safety equipment and supplies
73319902. Adresboekdienst | Addressographing service
79480405. Jockey, paardenrennen | Jockey, horse racing

Werken bij K.H.M.-'T LEERHUYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.H.M.-'T LEERHUYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.H.M.-'T LEERHUYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.H.M.-'T LEERHUYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

  • Belader SUEZ Antwerpen (Luithagen, Brecht, Sint-Niklaas...) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ in regio Antwerpen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je zal manueel het afval in de vrachtwagen deponeren en/of de container

  • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Plaatser (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Monitor Leerkacht Dans (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: CREABELLE

    Type: Studentenjob

    Heb jij de danskriebels in je? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze zomerstage zoeken wij iemand die onze kids de tijd van zijn leven kan geven. Je leert ze dansmoves aan waar ze niet meer stil van kunnen zitten. Je werkt met kinderen lagere school.

  • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • flexi (m/v) gezocht om op zaterdag bij te verdienen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor een gezellige horecazaak te Sint-Truiden zijn we op zoek naar flexi medewerker voor de afwas (m/v). Je bent elke zaterdagavond beschikbaar van 17u30 tot en met 22u30.

Zoek naar antwoorden van K.H.M.-'T LEERHUYS in sociale netwerken
Look for responds of K.H.M.-'T LEERHUYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.H.M.-'T LEERHUYS. Laat een reactie achter voor K.H.M.-'T LEERHUYS. K.H.M.-'T LEERHUYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.H.M.-'T LEERHUYS. Leave a respond for K.H.M.-'T LEERHUYS. K.H.M.-'T LEERHUYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.H.M.-'T LEERHUYS op de google maps. Adres en contacten K.H.M.-'T LEERHUYS
Location of K.H.M.-'T LEERHUYS on the google maps. Address and contacts of K.H.M.-'T LEERHUYS

Andere gerelateerde bedrijven als come K.H.M.-'T LEERHUYS K.H.M.-'T LEERHUYS: FLKARTONNAGE VAN ACKER BVBA | Carpet 2000 BVBA | PERFECTA | STERCK GUY | JOEL KNAPEN

Other related companies as K.H.M.-'T LEERHUYS: FLKARTONNAGE VAN ACKER BVBA | Carpet 2000 BVBA | PERFECTA | STERCK GUY | JOEL KNAPEN

K.H.M.-'T LEERHUYS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.H.M.-'T LEERHUYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07568725585. Het bedrijf K.H.M.-'T LEERHUYS bevindt zich op het adres: LANGE RIDDERSTRAAT 36; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in K.H.M.-'T LEERHUYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.H.M.-'T LEERHUYS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.H.M.-'T LEERHUYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.H.M.-'T LEERHUYS, openstaande posities, locatie van K.H.M.-'T LEERHUYS op de kaart.

K.H.M.-'T LEERHUYS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.H.M.-'T LEERHUYS, company assigned to the tax number BE07568725585. The company K.H.M.-'T LEERHUYS is located at the address: LANGE RIDDERSTRAAT 36; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hoger onderwijs. Products created in K.H.M.-'T LEERHUYS were not found.
The main activity of K.H.M.-'T LEERHUYS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K.H.M.-'T LEERHUYS is not available. You also can look at reviews of K.H.M.-'T LEERHUYS, open positions, location of K.H.M.-'T LEERHUYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.H.M.-'T LEERHUYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.H.M.-'T LEERHUYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.H.M.-'T LEERHUYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.H.M.-'T LEERHUYS, employees, financial statistics.