K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS

Contactgegevens K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-LIEVENSPOORTSTRAAT 143; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92699191 (+32-92699191) 92699191 (+32-92699191)

Fax (fax): +32 (57) 729-77-97 +32 (57) 729-77-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS
Products information K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS

BTW identificatienummer (tax): BE03354095458
Ondernemingsnummer: 5854309082
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS
(Get full report from official database of BE for K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS
Addition kinds of activities for K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS

14599902. Burley mijnbouw | Burley mining
27899900. Boekbinderij en aanverwant werk, nec | Bookbinding and related work, nec
28650303. Aniline, nitrobenzeen | Aniline, nitrobenzene
38260402. Hemoglobinometers | Hemoglobinometers
50430100. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment

Werken bij K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKER 2 PLOEGEN REGIO HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inpakken van marsepein 'patatjes'.

  • Laborant textielsector (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -uitvoeren metingen, analyses -producten en apparaten voorbereiden (conformiteit , ijking en werking nagaan) -resultaten registreren, doorgeven -ontvangen stalen en zelf monsters nemen -nieuwe producten testen en componenten wijzigen labofunctie waar zowel  kwaliteit als ontwikkeling aan bod komen

  • Restaurateur monumenten (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ranst zijn wij op zoek naar een RESTAURATEUR MONUMENTEN (M/V). 

  • Projectleider (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

  • Huishoudhulp te regio Kalken/Laarne/Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Ervaren elektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS in sociale netwerken
Look for responds of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. Laat een reactie achter voor K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. Leave a respond for K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS op de google maps. Adres en contacten K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS
Location of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS on the google maps. Address and contacts of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS

Andere gerelateerde bedrijven als come K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS: Drisket J | Taels Recyclage BVBA | Auto-City | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | GEMEENTEL. LAGERE SCHOOL

Other related companies as K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS: Drisket J | Taels Recyclage BVBA | Auto-City | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | GEMEENTEL. LAGERE SCHOOL

K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03354095458. Het bedrijf K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS bevindt zich op het adres: SINT-LIEVENSPOORTSTRAAT 143; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, openstaande posities, locatie van K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS op de kaart.

K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, company assigned to the tax number BE03354095458. The company K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS is located at the address: SINT-LIEVENSPOORTSTRAAT 143; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hoger onderwijs. Products created in K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS were not found.
The main activity of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS is not available. You also can look at reviews of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, open positions, location of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, employees, financial statistics.