Drisket J

Contactgegevens Drisket J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drisket J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drisket J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Lambert Macours 40 4340 Othée (Awans), België

Telefoon (phone): +32 (60) 224-60-43 +32 (60) 224-60-43

Fax (fax): +32 (59) 372-78-78 +32 (59) 372-78-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drisket J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drisket J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drisket J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drisket J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drisket J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drisket J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drisket J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drisket J
Products information Drisket J

BTW identificatienummer (tax): BE08060913085
Ondernemingsnummer: 8391326904
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Drisket J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drisket J
(Get full report from official database of BE for Drisket J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drisket J
Addition kinds of activities for Drisket J

22990206. Strijkplanken, behalve geweven | Ironing board felts, except woven
32550300. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
34460108. Railingen, geprefabriceerde metalen | Railings, prefabricated metal
35949901. Hydrostatische aandrijvingen (transmissies) | Hydrostatic drives (transmissions)
37990301. Caddy auto's | Caddy cars

Werken bij Drisket J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drisket J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drisket J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drisket J. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studentenjob horeca @ Brussels Airport (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben je een student met veel vrije tijd ? Staat enkel je thesis of bachelorproef nog in de weg van je diploma? Verdien je ondertussen graag een aardig centje bij en leer je de nodige skills voor op de werkvloer? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Autogrill, in België de absolute nummer één in food&beverage voor reizigers, zoekt gemotiveerde en dynamische studenten om te werken in de verschillende horeca-uitbatingen op de luchthaven. Taken: -Bediening van klanten -Tafelbediening, toog, afruim/afwas, helpen in de keuken, ¿ -Kassa-beheer

  • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Studentenjob

    Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

    Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Drisket J in sociale netwerken
Look for responds of Drisket J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drisket J. Laat een reactie achter voor Drisket J. Drisket J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drisket J. Leave a respond for Drisket J. Drisket J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drisket J op de google maps. Adres en contacten Drisket J
Location of Drisket J on the google maps. Address and contacts of Drisket J

Andere gerelateerde bedrijven als come Drisket J Drisket J: FORTIS | WILMAR | ISABELLE WOLTERS VAN DER WEY | Etilux | Bury M

Other related companies as Drisket J: FORTIS | WILMAR | ISABELLE WOLTERS VAN DER WEY | Etilux | Bury M

Drisket J is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Drisket J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08060913085. Het bedrijf Drisket J bevindt zich op het adres: Rue Lambert Macours 40 4340 Othée (Awans). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 671,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Drisket J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Drisket J is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drisket J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drisket J, openstaande posities, locatie van Drisket J op de kaart.

Drisket J is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Drisket J, company assigned to the tax number BE08060913085. The company Drisket J is located at the address: Rue Lambert Macours 40 4340 Othée (Awans). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 671,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Drisket J were not found.
The main activity of Drisket J is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Drisket J is not available. You also can look at reviews of Drisket J, open positions, location of Drisket J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drisket J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drisket J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drisket J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drisket J, employees, financial statistics.