HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

Contactgegevens HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDESTEENWEG 81; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32011620 32011620

Fax (fax): +32 (61) 887-80-78 +32 (61) 887-80-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOGESCHOOL KAREL DE GROTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOGESCHOOL KAREL DE GROTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOGESCHOOL KAREL DE GROTE
Products information HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

BTW identificatienummer (tax): BE08327880859
Ondernemingsnummer: 4136322021
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 599,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HOGESCHOOL KAREL DE GROTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOGESCHOOL KAREL DE GROTE
(Get full report from official database of BE for HOGESCHOOL KAREL DE GROTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOGESCHOOL KAREL DE GROTE
Addition kinds of activities for HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

327203. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
22410303. Bandbandjes, geweven of gevlochten | Tie tapes, woven or braided
50149901. Autobanden en buizen | Automobile tires and tubes
73830000. Nieuws syndicaten | News syndicates
76991801. Awning reparatie winkel | Awning repair shop

Werken bij HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS DIE OP OPROEPBASIS WILLEN WERKEN - REGIO GEEL (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze logistieke klant in Geel en Eindhout zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers die via oproepbasis willen werken. Het is een vrij drukke periode, dus er is een grote kans dat je vaker wordt ingepland. Je kan werken in een 2 ploegensysteem.

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • IPC inspector (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Alcon te Puurs (farmaceutisch bedrijf) zijn we op zoek naar een IPC medewerker: Hooftaak: controles uitvoeren in de productie m.b.t. lijnvrijgave. Hier komt o.a. ook administratieve opvolging bij kijken (werken met checklists, procedures volgen, PC werk...), dagdagelijks sta je in contact met de operators in de productiezones zelf

  • Productiemedewerker beton (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode help je mee met volgende taken: - Afwerken van bekisting - Toezicht houden bij het gieten van de beton - Verwijderen van de bekisting nadat beton is gedroogd - Helpen opkuisen van de betongoten, zowel machinaal als manueel

  • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TAXI MARC

    Type: Studentenjob

    Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

  • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE in sociale netwerken
Look for responds of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Laat een reactie achter voor HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. HOGESCHOOL KAREL DE GROTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Leave a respond for HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. HOGESCHOOL KAREL DE GROTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOGESCHOOL KAREL DE GROTE op de google maps. Adres en contacten HOGESCHOOL KAREL DE GROTE
Location of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE on the google maps. Address and contacts of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOGESCHOOL KAREL DE GROTE HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: FUJIFILM EUROPE NV | DEXIA | DELHAYE ET FONTAINE | Fontaine J | G. DE WALQUE

Other related companies as HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: FUJIFILM EUROPE NV | DEXIA | DELHAYE ET FONTAINE | Fontaine J | G. DE WALQUE

HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08327880859. Het bedrijf HOGESCHOOL KAREL DE GROTE bevindt zich op het adres: OUDESTEENWEG 81; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 599,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in HOGESCHOOL KAREL DE GROTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, openstaande posities, locatie van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE op de kaart.

HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, company assigned to the tax number BE08327880859. The company HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is located at the address: OUDESTEENWEG 81; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 599,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hoger onderwijs. Products created in HOGESCHOOL KAREL DE GROTE were not found.
The main activity of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is not available. You also can look at reviews of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, open positions, location of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, employees, financial statistics.