HOGESCHOOL ANTWERPEN

Contactgegevens HOGESCHOOL ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOGESCHOOL ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOGESCHOOL ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAARDENMARKT 92; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32137910 32137910

Fax (fax): +32 (10) 699-30-85 +32 (10) 699-30-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOGESCHOOL ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOGESCHOOL ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOGESCHOOL ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOGESCHOOL ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOGESCHOOL ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOGESCHOOL ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOGESCHOOL ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOGESCHOOL ANTWERPEN
Products information HOGESCHOOL ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE04301116943
Ondernemingsnummer: 5315979003
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in HOGESCHOOL ANTWERPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOGESCHOOL ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for HOGESCHOOL ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOGESCHOOL ANTWERPEN
Addition kinds of activities for HOGESCHOOL ANTWERPEN

018200. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
245201. Boerderij- en landbouwgebouwen, geprefabriceerd hout | Farm and agricultural buildings, prefabricated wood
24480101. Lading containers, hout | Cargo containers, wood
27820402. Ontvangstboeken | Receipt books
36439905. Spoorverbindingen, elektrisch: voor aandrijving en signaalcircuits | Rail bonds, electric: for propulsion and signal circuits
52110507. Tegel, keramiek | Tile, ceramic
80210106. Pedodontist | Pedodontist
89991001. Thuisplanning | Home planning

Werken bij HOGESCHOOL ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOGESCHOOL ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOGESCHOOL ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOGESCHOOL ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Studierelevante bijbaan logistiek - Wielsbeke - min 1 dag per week (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je masterstudent en gebeten door logistiek en supply chain? Wil je graag ervaring opdoen gedurende 1 of meerdere dagen per week? Description of a challenging study relevant student job (incl. estimated duration) Depending on when the SRBB can start one of the below projects will be handled -Build a re-usable template so we know what the drops will be in our finished product range based on the geo information and floor product life (60h) -Improving our forecast quality based on above mentioned template (40h) -WH layout optimalisation (100h) -WH picking costs : split-up between the different S&OP groups (40h)

  • Lesgever blind typen - Mechelen en/of Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 16 tot 17 uur in Kontich en of een dag nog te bepalen in Mechelen.

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

Zoek naar antwoorden van HOGESCHOOL ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of HOGESCHOOL ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOGESCHOOL ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor HOGESCHOOL ANTWERPEN. HOGESCHOOL ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOGESCHOOL ANTWERPEN. Leave a respond for HOGESCHOOL ANTWERPEN. HOGESCHOOL ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOGESCHOOL ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten HOGESCHOOL ANTWERPEN
Location of HOGESCHOOL ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of HOGESCHOOL ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HOGESCHOOL ANTWERPEN HOGESCHOOL ANTWERPEN: Copabat Immobilien | D?CO-VERRES | JEUGDHUIS UTOPIA | PASSION DE LA TABLE | LILIANE CERAULO

Other related companies as HOGESCHOOL ANTWERPEN: Copabat Immobilien | D?CO-VERRES | JEUGDHUIS UTOPIA | PASSION DE LA TABLE | LILIANE CERAULO

HOGESCHOOL ANTWERPEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOGESCHOOL ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04301116943. Het bedrijf HOGESCHOOL ANTWERPEN bevindt zich op het adres: PAARDENMARKT 92; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in HOGESCHOOL ANTWERPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOGESCHOOL ANTWERPEN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOGESCHOOL ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOGESCHOOL ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van HOGESCHOOL ANTWERPEN op de kaart.

HOGESCHOOL ANTWERPEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOGESCHOOL ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE04301116943. The company HOGESCHOOL ANTWERPEN is located at the address: PAARDENMARKT 92; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hoger onderwijs. Products created in HOGESCHOOL ANTWERPEN were not found.
The main activity of HOGESCHOOL ANTWERPEN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOGESCHOOL ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of HOGESCHOOL ANTWERPEN, open positions, location of HOGESCHOOL ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOGESCHOOL ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOGESCHOOL ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOGESCHOOL ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOGESCHOOL ANTWERPEN, employees, financial statistics.