HOGESCHOOL ANTWERPEN

Contactgegevens HOGESCHOOL ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOGESCHOOL ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOGESCHOOL ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MUTSAARDSTRAAT 31; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32317085 32317085

Fax (fax): +32 (67) 605-58-51 +32 (67) 605-58-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOGESCHOOL ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOGESCHOOL ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOGESCHOOL ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOGESCHOOL ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOGESCHOOL ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOGESCHOOL ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOGESCHOOL ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOGESCHOOL ANTWERPEN
Products information HOGESCHOOL ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE06737609863
Ondernemingsnummer: 4815826416
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 784,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in HOGESCHOOL ANTWERPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOGESCHOOL ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for HOGESCHOOL ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOGESCHOOL ANTWERPEN
Addition kinds of activities for HOGESCHOOL ANTWERPEN

2076. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
20629900. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
27890100. Display montage | Display mounting
28990105. Essentiële oliën | Essential oils
31720102. Muntstukken | Coin purses
33510202. Pijp, messing en brons | Pipe, brass and bronze
36779901. Baluns | Baluns
37430107. Spoorwegauto's | Railway maintenance cars
50750204. Warmtewisselaars | Heat exchangers

Werken bij HOGESCHOOL ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOGESCHOOL ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOGESCHOOL ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOGESCHOOL ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van HOGESCHOOL ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of HOGESCHOOL ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOGESCHOOL ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor HOGESCHOOL ANTWERPEN. HOGESCHOOL ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOGESCHOOL ANTWERPEN. Leave a respond for HOGESCHOOL ANTWERPEN. HOGESCHOOL ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOGESCHOOL ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten HOGESCHOOL ANTWERPEN
Location of HOGESCHOOL ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of HOGESCHOOL ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HOGESCHOOL ANTWERPEN HOGESCHOOL ANTWERPEN: FLETABLISSEMENTS ROBERT HAVELANGE SPRL | Koen | COIFFURE RICHARD | WOEFI | M.D. TECHNOLOGY SPRL

Other related companies as HOGESCHOOL ANTWERPEN: FLETABLISSEMENTS ROBERT HAVELANGE SPRL | Koen | COIFFURE RICHARD | WOEFI | M.D. TECHNOLOGY SPRL

HOGESCHOOL ANTWERPEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOGESCHOOL ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06737609863. Het bedrijf HOGESCHOOL ANTWERPEN bevindt zich op het adres: MUTSAARDSTRAAT 31; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 784,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in HOGESCHOOL ANTWERPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOGESCHOOL ANTWERPEN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOGESCHOOL ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOGESCHOOL ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van HOGESCHOOL ANTWERPEN op de kaart.

HOGESCHOOL ANTWERPEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOGESCHOOL ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE06737609863. The company HOGESCHOOL ANTWERPEN is located at the address: MUTSAARDSTRAAT 31; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 784,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hoger onderwijs. Products created in HOGESCHOOL ANTWERPEN were not found.
The main activity of HOGESCHOOL ANTWERPEN is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOGESCHOOL ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of HOGESCHOOL ANTWERPEN, open positions, location of HOGESCHOOL ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOGESCHOOL ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOGESCHOOL ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOGESCHOOL ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOGESCHOOL ANTWERPEN, employees, financial statistics.