HAUTE ECOLE P.H. SPAAK

Contactgegevens HAUTE ECOLE P.H. SPAAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAUTE ECOLE P.H. SPAAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAUTE ECOLE P.H. SPAAK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARTH. VAN GEHUCHTENPLEIN 4; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24772827 (+32-24772827) 24772827 (+32-24772827)

Fax (fax): +32 (14) 370-73-93 +32 (14) 370-73-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAUTE ECOLE P.H. SPAAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAUTE ECOLE P.H. SPAAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAUTE ECOLE P.H. SPAAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAUTE ECOLE P.H. SPAAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAUTE ECOLE P.H. SPAAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAUTE ECOLE P.H. SPAAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAUTE ECOLE P.H. SPAAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAUTE ECOLE P.H. SPAAK
Products information HAUTE ECOLE P.H. SPAAK

BTW identificatienummer (tax): BE03878967285
Ondernemingsnummer: 9155426025
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in HAUTE ECOLE P.H. SPAAK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAUTE ECOLE P.H. SPAAK
(Get full report from official database of BE for HAUTE ECOLE P.H. SPAAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAUTE ECOLE P.H. SPAAK
Addition kinds of activities for HAUTE ECOLE P.H. SPAAK

366102. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus
399100. Borstels en borstels | Brooms and brushes
515999. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
32720800. Monumenten en graftekenaars, behalve terrazo | Monuments and grave markers, except terrazo
33219901. Kookgereedschap, gietijzer | Cooking utensils, cast iron
50630214. Veiligheidsschakelaars | Safety switches

Werken bij HAUTE ECOLE P.H. SPAAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAUTE ECOLE P.H. SPAAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAUTE ECOLE P.H. SPAAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAUTE ECOLE P.H. SPAAK. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zelfstandige gespecialiseerd in dakwerken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Onze klant doet zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor platte alsook hellende daken. Taken: - herstellingswerken - zinkwerken - alles van daktimmerwerk (komt minder voor)

  • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • BANDENMONTEURS REGIO ZUID-WESTVLAANDEREN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als BANDENMONTEUR is dit je takenpakket: Monteren van banden (auto bestelwagen vrachtwagen landbouw en industrie). Uitvoeren van uitlijningen Uitvoeren van depannages

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • Bijverdienste tijdens de week als magazijnier bij Conway: dag of late ploeg NL of ENG (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Studentenjob

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Je wordt aan de hand van een koptelefoon met computerstem of met LED lichtjes naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Op de ene afdeling doe je dit al wandelend, op de andere met een elektrische transpallet.

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van HAUTE ECOLE P.H. SPAAK in sociale netwerken
Look for responds of HAUTE ECOLE P.H. SPAAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAUTE ECOLE P.H. SPAAK. Laat een reactie achter voor HAUTE ECOLE P.H. SPAAK. HAUTE ECOLE P.H. SPAAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAUTE ECOLE P.H. SPAAK. Leave a respond for HAUTE ECOLE P.H. SPAAK. HAUTE ECOLE P.H. SPAAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAUTE ECOLE P.H. SPAAK op de google maps. Adres en contacten HAUTE ECOLE P.H. SPAAK
Location of HAUTE ECOLE P.H. SPAAK on the google maps. Address and contacts of HAUTE ECOLE P.H. SPAAK

Andere gerelateerde bedrijven als come HAUTE ECOLE P.H. SPAAK HAUTE ECOLE P.H. SPAAK: NORBERTUS GOOR | ARCAL SOUDURE | ORTHOP.OBSERV.BEH.CENTRUM | Gathy | Brughuis (Het)

Other related companies as HAUTE ECOLE P.H. SPAAK: NORBERTUS GOOR | ARCAL SOUDURE | ORTHOP.OBSERV.BEH.CENTRUM | Gathy | Brughuis (Het)

HAUTE ECOLE P.H. SPAAK is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAUTE ECOLE P.H. SPAAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03878967285. Het bedrijf HAUTE ECOLE P.H. SPAAK bevindt zich op het adres: ARTH. VAN GEHUCHTENPLEIN 4; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 714,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in HAUTE ECOLE P.H. SPAAK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAUTE ECOLE P.H. SPAAK is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAUTE ECOLE P.H. SPAAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAUTE ECOLE P.H. SPAAK, openstaande posities, locatie van HAUTE ECOLE P.H. SPAAK op de kaart.

HAUTE ECOLE P.H. SPAAK is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAUTE ECOLE P.H. SPAAK, company assigned to the tax number BE03878967285. The company HAUTE ECOLE P.H. SPAAK is located at the address: ARTH. VAN GEHUCHTENPLEIN 4; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 714,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hoger onderwijs. Products created in HAUTE ECOLE P.H. SPAAK were not found.
The main activity of HAUTE ECOLE P.H. SPAAK is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAUTE ECOLE P.H. SPAAK is not available. You also can look at reviews of HAUTE ECOLE P.H. SPAAK, open positions, location of HAUTE ECOLE P.H. SPAAK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAUTE ECOLE P.H. SPAAK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAUTE ECOLE P.H. SPAAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAUTE ECOLE P.H. SPAAK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAUTE ECOLE P.H. SPAAK, employees, financial statistics.