Riba Verhuurcenter NV

Contactgegevens Riba Verhuurcenter NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Riba Verhuurcenter NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Riba Verhuurcenter NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 6 2960 Brecht, België

Telefoon (phone): 03.313 87 98 (+32-03.313 87 98) 03.313 87 98 (+32-03.313 87 98)

Fax (fax): 03.313 71 74 (+32-03.313 71 74) 03.313 71 74 (+32-03.313 71 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Riba Verhuurcenter NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Riba Verhuurcenter NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Riba Verhuurcenter NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Riba Verhuurcenter NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Riba Verhuurcenter NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Riba Verhuurcenter NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Riba Verhuurcenter NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Riba Verhuurcenter NV
Products information Riba Verhuurcenter NV

BTW identificatienummer (tax): BE02323303222
Ondernemingsnummer: 7283355712
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Hiring of construction machines

Product categorie (product category): Hire Of Bouncy Castles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Riba Verhuurcenter NV
(Get full report from official database of BE for Riba Verhuurcenter NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Riba Verhuurcenter NV
Addition kinds of activities for Riba Verhuurcenter NV

801104. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts
20510208. Gebakjes, b.v. | Pastries, e.g. danish: except frozen
22840102. Polyester draad | Polyester thread
38419901. Inhalatie therapie apparatuur | Inhalation therapy equipment
39490503. Pijlen, boogschieten | Arrows, archery
50850801. Abrasives | Abrasives
54110103. Supermarkten, onafhankelijk | Supermarkets, independent
75320200. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services

Werken bij Riba Verhuurcenter NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Riba Verhuurcenter NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Riba Verhuurcenter NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Riba Verhuurcenter NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

  • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • POETSHULP MET WAGEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor 37u per week. EIGEN VERVOER IS VERPLICHT! Je staat in voor het poetsen bij hulpbehoevende mensen. *Huishoudelijke hulp bieden: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, strijken en ramen lappen, plantjes water geven.... *Stimuleren van de zelfredzaamheid bij de cliënt. *Aandacht voor het kwaliteitsproces tijdens de hulpverlening.*Invullen van werkbladen, laten ondertekenen door de klant, deze papieren met zorg behandelen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Job étudiant (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Brainbridge - Information Risk Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.      Responsibilities  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with the client's Risk Managment methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritization for the deployment of the client his security initiatives.   Technical skills Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organizes, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance: Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, SANS Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments, and managing targeted risk remediation activities.

Zoek naar antwoorden van Riba Verhuurcenter NV in sociale netwerken
Look for responds of Riba Verhuurcenter NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Riba Verhuurcenter NV. Laat een reactie achter voor Riba Verhuurcenter NV. Riba Verhuurcenter NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Riba Verhuurcenter NV. Leave a respond for Riba Verhuurcenter NV. Riba Verhuurcenter NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Riba Verhuurcenter NV op de google maps. Adres en contacten Riba Verhuurcenter NV
Location of Riba Verhuurcenter NV on the google maps. Address and contacts of Riba Verhuurcenter NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Riba Verhuurcenter NV Riba Verhuurcenter NV: MICHIEL GEERARDYN | ETAM LINGERIE | JEAN-PIERRE DEVLAMYNCK | T.C. LA GODALE | CATHERINE DE DEYNE

Other related companies as Riba Verhuurcenter NV: MICHIEL GEERARDYN | ETAM LINGERIE | JEAN-PIERRE DEVLAMYNCK | T.C. LA GODALE | CATHERINE DE DEYNE

Riba Verhuurcenter NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Riba Verhuurcenter NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02323303222. Het bedrijf Riba Verhuurcenter NV bevindt zich op het adres: Industrielaan 6 2960 Brecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hire Of Bouncy Castles. Lijst met producten zijn Hiring of construction machines.
De hoofdactiviteit van Riba Verhuurcenter NV is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Riba Verhuurcenter NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Riba Verhuurcenter NV, openstaande posities, locatie van Riba Verhuurcenter NV op de kaart.

Riba Verhuurcenter NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Riba Verhuurcenter NV, company assigned to the tax number BE02323303222. The company Riba Verhuurcenter NV is located at the address: Industrielaan 6 2960 Brecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hire Of Bouncy Castles. List of products are Hiring of construction machines.
The main activity of Riba Verhuurcenter NV is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Riba Verhuurcenter NV is not available. You also can look at reviews of Riba Verhuurcenter NV, open positions, location of Riba Verhuurcenter NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Riba Verhuurcenter NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Riba Verhuurcenter NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Riba Verhuurcenter NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Riba Verhuurcenter NV, employees, financial statistics.