Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV
Private companiesMiscellaneous Retail • Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV

Contactgegevens Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Bel-Air 118 - Schoon Uitzichtlaan 1180 Bruxelles - Brussel, België

Telefoon (phone): 02.344 22 71 (+32-02.344 22 71) 02.344 22 71 (+32-02.344 22 71)

Fax (fax): 02.344 89 49 (+32-02.344 89 49) 02.344 89 49 (+32-02.344 89 49)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV
Products information Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV

BTW identificatienummer (tax): BE03798217773
Ondernemingsnummer: 3109100341
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Insulating components for the electrical industry; Insulating materials for electrical purposes; Insulators

Product categorie (product category): High-Voltage Switches

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV
(Get full report from official database of BE for Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV
Addition kinds of activities for Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV

354800. Lasapparatuur | Welding apparatus
596299. Merchandising machine operators, nec | Merchandising machine operators, nec
22119900. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
54419903. Zoetwaren geproduceerd voor directe verkoop op het terrein | Confectionery produced for direct sale on the premises
76991603. Kachel reparatie winkel | Stove repair shop

Werken bij Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Student administratie (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de input van gegevens in excel.

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Formateur en aromathérapie (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France, aux Pays-Bas, en Bulgarie et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Dans cette lancée, Le Centre de Qualification Professionnelle ASBL a été créé afin d'organiser des cours intensifs en soirées. Ces cours donnés par des professionnels du secteur, offrent la possibilité à tout un chacun de se former en un rien de temps et à un nouveau métier. *******Fonction: Le Centre de Qualification Professionnelle est actuellement à la recherche d'un professeur par région motivé pour donner des cours du soir d'aromathérapie. Les cours sont donnés à Mons (18h30 - 21h30).

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV in sociale netwerken
Look for responds of Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV. Laat een reactie achter voor Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV. Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV. Leave a respond for Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV. Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV op de google maps. Adres en contacten Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV
Location of Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV on the google maps. Address and contacts of Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV: SASKIA VANDAELE | Joossens M | ARDENNES DIESEL | H. SAVELKOUL-ANTWERPEN | Adriaenssens Guy

Other related companies as Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV: SASKIA VANDAELE | Joossens M | ARDENNES DIESEL | H. SAVELKOUL-ANTWERPEN | Adriaenssens Guy

Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03798217773. Het bedrijf Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV bevindt zich op het adres: Avenue Bel-Air 118 - Schoon Uitzichtlaan 1180 Bruxelles - Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is High-Voltage Switches. Lijst met producten zijn Insulating components for the electrical industry; Insulating materials for electrical purposes; Insulators.
De hoofdactiviteit van Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV, openstaande posities, locatie van Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV, company assigned to the tax number BE03798217773. The company Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV is located at the address: Avenue Bel-Air 118 - Schoon Uitzichtlaan 1180 Bruxelles - Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is High-Voltage Switches. List of products are Insulating components for the electrical industry; Insulating materials for electrical purposes; Insulators.
The main activity of Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV is not available. You also can look at reviews of Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV, open positions, location of Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ets. Georges Reichenberg S.A.- NV, employees, financial statistics.