Le Four Industiel Belge S.A

Contactgegevens Le Four Industiel Belge S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Le Four Industiel Belge S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Le Four Industiel Belge S.A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Trois Arbres 14 1180 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Le Four Industiel Belge S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Le Four Industiel Belge S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Le Four Industiel Belge S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Le Four Industiel Belge S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Le Four Industiel Belge S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Le Four Industiel Belge S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Le Four Industiel Belge S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Le Four Industiel Belge S.A
Products information Le Four Industiel Belge S.A

BTW identificatienummer (tax): BE03625732421
Ondernemingsnummer: 3969329833
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

High-temperature furnaces

Product categorie (product category): High-Temperature Furnaces

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Le Four Industiel Belge S.A
(Get full report from official database of BE for Le Four Industiel Belge S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Le Four Industiel Belge S.A
Addition kinds of activities for Le Four Industiel Belge S.A

251503. Slaapmeubilair | Sleep furniture
515999. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
26790302. Wallpaper: gemaakt van gekocht papier | Wallpaper: made from purchased paper
29110501. Asfalt of asfaltmaterialen, vervaardigd in raffinaderijen | Asphalt or asphaltic materials, made in refineries
34439913. Scroll omhulsels | Scroll casings
37280303. Alighting (landing gear) assemblies, vliegtuigen | Alighting (landing gear) assemblies, aircraft
38120305. Degaussing apparatuur | Degaussing equipment
39930102. Scoreborden, elektrisch | Scoreboards, electric
51691104. Metaalzouten | Metal salts
73730400. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services

Werken bij Le Four Industiel Belge S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Le Four Industiel Belge S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Le Four Industiel Belge S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Le Four Industiel Belge S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Lasser (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

  • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • ALUMINIUM LASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Pittem zijn wij opzoek naar een ervaren aluminium lasser.

  • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

  • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

Zoek naar antwoorden van Le Four Industiel Belge S.A in sociale netwerken
Look for responds of Le Four Industiel Belge S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Le Four Industiel Belge S.A. Laat een reactie achter voor Le Four Industiel Belge S.A. Le Four Industiel Belge S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Le Four Industiel Belge S.A. Leave a respond for Le Four Industiel Belge S.A. Le Four Industiel Belge S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Le Four Industiel Belge S.A op de google maps. Adres en contacten Le Four Industiel Belge S.A
Location of Le Four Industiel Belge S.A on the google maps. Address and contacts of Le Four Industiel Belge S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come Le Four Industiel Belge S.A Le Four Industiel Belge S.A: MARCEL SPINOY | MONAST?RE ST.GERTRUDE | PRIBA | BUREAU CASIUS | ADICO

Other related companies as Le Four Industiel Belge S.A: MARCEL SPINOY | MONAST?RE ST.GERTRUDE | PRIBA | BUREAU CASIUS | ADICO

Le Four Industiel Belge S.A is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Le Four Industiel Belge S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03625732421. Het bedrijf Le Four Industiel Belge S.A bevindt zich op het adres: Rue des Trois Arbres 14 1180 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 494,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is High-Temperature Furnaces. Lijst met producten zijn High-temperature furnaces.
De hoofdactiviteit van Le Four Industiel Belge S.A is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Le Four Industiel Belge S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Le Four Industiel Belge S.A, openstaande posities, locatie van Le Four Industiel Belge S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Le Four Industiel Belge S.A is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Le Four Industiel Belge S.A, company assigned to the tax number BE03625732421. The company Le Four Industiel Belge S.A is located at the address: Rue des Trois Arbres 14 1180 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 494,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is High-Temperature Furnaces. List of products are High-temperature furnaces.
The main activity of Le Four Industiel Belge S.A is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Le Four Industiel Belge S.A is not available. You also can look at reviews of Le Four Industiel Belge S.A, open positions, location of Le Four Industiel Belge S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Le Four Industiel Belge S.A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Le Four Industiel Belge S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Le Four Industiel Belge S.A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Le Four Industiel Belge S.A, employees, financial statistics.