AC Sirio Belgium S.A.

Contactgegevens AC Sirio Belgium S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC Sirio Belgium S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC Sirio Belgium S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoning de la Fagne 1B BE 5330 Assesse, België

Telefoon (phone): 84 (+32-84) 84 (+32-84)

Fax (fax): 84 (+32-84) 84 (+32-84)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC Sirio Belgium S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC Sirio Belgium S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC Sirio Belgium S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC Sirio Belgium S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC Sirio Belgium S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC Sirio Belgium S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC Sirio Belgium S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC Sirio Belgium S.A.
Products information AC Sirio Belgium S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04677673339
Ondernemingsnummer: 7980987548
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

High-pressure,steam blasting and steam-jet cleaning appliances

Product categorie (product category): High-Pressure Water Jet Cleaning Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC Sirio Belgium S.A.
(Get full report from official database of BE for AC Sirio Belgium S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC Sirio Belgium S.A.
Addition kinds of activities for AC Sirio Belgium S.A.

20859900. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
23619901. Jurken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Dresses: girls', children's, and infants'
30699916. Spatels, rubber | Spatulas, rubber
35999914. Pompgouverneurs, voor gasmachines | Pump governors, for gas machines
50120000. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
51990701. Aanstekers, sigaret en sigaar | Lighters, cigarette and cigar
78220100. Filmuitwisseling | Film exchange services
83220403. Parole kantoor | Parole office

Werken bij AC Sirio Belgium S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC Sirio Belgium S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC Sirio Belgium S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC Sirio Belgium S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Sales Promotor | Kobo (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

    Regio: MERKEM

    Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

    Type: Vaste Job

    Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

  • VERPLEEGKUNDIGE (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VINCENTHOF

    Type: Vaste Job

    HBO5 (A2) of bachelor (A1)

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

Zoek naar antwoorden van AC Sirio Belgium S.A. in sociale netwerken
Look for responds of AC Sirio Belgium S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC Sirio Belgium S.A.. Laat een reactie achter voor AC Sirio Belgium S.A.. AC Sirio Belgium S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC Sirio Belgium S.A.. Leave a respond for AC Sirio Belgium S.A.. AC Sirio Belgium S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC Sirio Belgium S.A. op de google maps. Adres en contacten AC Sirio Belgium S.A.
Location of AC Sirio Belgium S.A. on the google maps. Address and contacts of AC Sirio Belgium S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come AC Sirio Belgium S.A. AC Sirio Belgium S.A.: FA. VAN BROECK | LEONIDAS | ALDI | RICOSNACKS | LE PETIT CHEF

Other related companies as AC Sirio Belgium S.A.: FA. VAN BROECK | LEONIDAS | ALDI | RICOSNACKS | LE PETIT CHEF

AC Sirio Belgium S.A. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC Sirio Belgium S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04677673339. Het bedrijf AC Sirio Belgium S.A. bevindt zich op het adres: Zoning de la Fagne 1B BE 5330 Assesse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 546,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is High-Pressure Water Jet Cleaning Equipment. Lijst met producten zijn High-pressure,steam blasting and steam-jet cleaning appliances.
De hoofdactiviteit van AC Sirio Belgium S.A. is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC Sirio Belgium S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC Sirio Belgium S.A., openstaande posities, locatie van AC Sirio Belgium S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AC Sirio Belgium S.A. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC Sirio Belgium S.A., company assigned to the tax number BE04677673339. The company AC Sirio Belgium S.A. is located at the address: Zoning de la Fagne 1B BE 5330 Assesse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 546,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is High-Pressure Water Jet Cleaning Equipment. List of products are High-pressure,steam blasting and steam-jet cleaning appliances.
The main activity of AC Sirio Belgium S.A. is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AC Sirio Belgium S.A. is not available. You also can look at reviews of AC Sirio Belgium S.A., open positions, location of AC Sirio Belgium S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC Sirio Belgium S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC Sirio Belgium S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC Sirio Belgium S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC Sirio Belgium S.A., employees, financial statistics.