Dubaere-Vanden Avenne NV

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Dubaere-Vanden Avenne NV
Private companiesNondepository Credit Institutions • Dubaere-Vanden Avenne NV

Contactgegevens Dubaere-Vanden Avenne NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dubaere-Vanden Avenne NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dubaere-Vanden Avenne NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostrozebekestraat 61; 8760; Meulebeke, België

Telefoon (phone): 051 48 89 11 (+32-051 48 89 11) 051 48 89 11 (+32-051 48 89 11)

Fax (fax): 051 48 67 99 (+32-051 48 67 99) 051 48 67 99 (+32-051 48 67 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dubaere-Vanden Avenne NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dubaere-Vanden Avenne NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dubaere-Vanden Avenne NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dubaere-Vanden Avenne NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dubaere-Vanden Avenne NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dubaere-Vanden Avenne NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dubaere-Vanden Avenne NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dubaere-Vanden Avenne NV
Products information Dubaere-Vanden Avenne NV

BTW identificatienummer (tax): BE06341552734
Ondernemingsnummer: 6017181396
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Wool - Whol. & brokers

Product categorie (product category): Hides and skins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dubaere-Vanden Avenne NV
(Get full report from official database of BE for Dubaere-Vanden Avenne NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dubaere-Vanden Avenne NV
Addition kinds of activities for Dubaere-Vanden Avenne NV

20419903. Maïsmeel | Corn meal
25140502. Kasten, radio en televisie: metaal | Cabinets, radio and television: metal
30699904. Film, rubber | Film, rubber
35590107. Ritssluitende machines | Zipper making machinery
38250315. Multimeters | Multimeters
50230301. gordijnen | Curtains
50820102. Wegenbouw en onderhoudsmachines | Road construction and maintenance machinery
51360106. Sjaals, mannen en jongens ' | Scarves, men's and boys'
79991100. Instructie scholen, kampen en diensten | Instruction schools, camps, and services

Werken bij Dubaere-Vanden Avenne NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dubaere-Vanden Avenne NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dubaere-Vanden Avenne NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dubaere-Vanden Avenne NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Meubelspuiter (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voorbereiden: Schuren / plamuren Spuiten van lakverf Beitsen en vernissen

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van Dubaere-Vanden Avenne NV in sociale netwerken
Look for responds of Dubaere-Vanden Avenne NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dubaere-Vanden Avenne NV. Laat een reactie achter voor Dubaere-Vanden Avenne NV. Dubaere-Vanden Avenne NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dubaere-Vanden Avenne NV. Leave a respond for Dubaere-Vanden Avenne NV. Dubaere-Vanden Avenne NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dubaere-Vanden Avenne NV op de google maps. Adres en contacten Dubaere-Vanden Avenne NV
Location of Dubaere-Vanden Avenne NV on the google maps. Address and contacts of Dubaere-Vanden Avenne NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Dubaere-Vanden Avenne NV Dubaere-Vanden Avenne NV: DEXIA | STEFAN MEERS | SWINNEN HARRY | P. BORTELS | I. ERNIQUIN

Other related companies as Dubaere-Vanden Avenne NV: DEXIA | STEFAN MEERS | SWINNEN HARRY | P. BORTELS | I. ERNIQUIN

Dubaere-Vanden Avenne NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dubaere-Vanden Avenne NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06341552734. Het bedrijf Dubaere-Vanden Avenne NV bevindt zich op het adres: Oostrozebekestraat 61; 8760; Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hides and skins. Lijst met producten zijn Wool - Whol. & brokers.
De hoofdactiviteit van Dubaere-Vanden Avenne NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dubaere-Vanden Avenne NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dubaere-Vanden Avenne NV, openstaande posities, locatie van Dubaere-Vanden Avenne NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dubaere-Vanden Avenne NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dubaere-Vanden Avenne NV, company assigned to the tax number BE06341552734. The company Dubaere-Vanden Avenne NV is located at the address: Oostrozebekestraat 61; 8760; Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hides and skins. List of products are Wool - Whol. & brokers.
The main activity of Dubaere-Vanden Avenne NV is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dubaere-Vanden Avenne NV is not available. You also can look at reviews of Dubaere-Vanden Avenne NV, open positions, location of Dubaere-Vanden Avenne NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dubaere-Vanden Avenne NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dubaere-Vanden Avenne NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dubaere-Vanden Avenne NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dubaere-Vanden Avenne NV, employees, financial statistics.