Brant

Contactgegevens Brant: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brant: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brant

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maria-Theresialei 1; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 83 55 (+32-03 232 83 55) 03 232 83 55 (+32-03 232 83 55)

Fax (fax): +32 (4) 340-32-84 +32 (4) 340-32-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brant: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brant"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brant"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brant, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brant. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brant, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brant. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brant
Products information Brant

BTW identificatienummer (tax): BE02834442138
Ondernemingsnummer: 2025573730
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 504,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Television & radio - Retail

Product categorie (product category): Hi-fi and stereophonic equipment - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brant
(Get full report from official database of BE for Brant)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brant
Addition kinds of activities for Brant

24520101. Kipkoepels, geprefabriceerd, hout | Chicken coops, prefabricated, wood
35319910. Wellpoint systemen | Wellpoint systems
35599929. Zilveren herstelapparatuur | Silver recovery equipment
36120311. Machine gereedschapstransformatoren | Machine tool transformers
39910102. Straatvezels, hand of machine | Street sweeping brooms, hand or machine
80210100. Gespecialiseerde tandartsen | Specialized dental practitioners

Werken bij Brant: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brant: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brant. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brant. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers gezocht te Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als productiemedewerker, schrikt zwaar werk jou niet af en ga je steeds precies en nauwkeurig te werk, dan zijn wij opzoek naar iemand zoals jou. Voor onze klanten gelegen in de regio van Aalst zoeken wij regelmatig bekwame productiearbeiders Taken: je staat in voor het laden en lossen van goederen stappelen van goederen goederen op zijn plaats zetten bijdragen tot algemene hygiëne en orde op de werkvloer

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres ! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Project Manager Business Processes & Systems (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan projecten voor onze verschillende operating units (DATS 24, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, …) en op functionele gebieden zoals Aankoop, Finance, HR of Logistiek. Waar die projecten zoal over gaan? Denk aan de transitzones in alle Colruyt winkels optimaliseren, een maaltijdboxformule ontwikkelen en lanceren, de Baby Aan Boord actie uitwerken, SharePoint technisch uitbouwen als belangrijkste tool om informatie te delen of e-invoicing opzetten met onze leveranciers. Als PM krijg je meteen een flinke verantwoordelijkheid! De grote projecten waar jij bij betrokken bent, hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden tot 1 jaar, hebben budgetten tot 1,5 miljoen euro en worden opgenomen door teams van ongeveer 5 tot 15 personen. Jouw rol is uitdagend en afwisselend. Bovendien kan je terugvallen op een ervaren coach. Zo zien jouw werkdagen eruit: - Je definieert de doelstellingen en scope door de vragen van de opdrachtgever kristalhelder te verwoorden. Je stelt vervolgens in overleg met o.a. analisten of business architect een projectplan op. -Je zet een projectorganisatie op met je team en de andere betrokkenen, zoekt de juiste resources hierbij en motiveert en stuurt je teamleden aan. -Je waakt over de timing, scope en kost en rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever. Je stuurt bij waar nodig. -Je stelt een communicatieplan op en maakt een stakeholder- en risicoanalyse die je opvolgt gedurende het project. - Je bent eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke realisatie en oplevering. - Je zorgt ervoor dat het project geborgen wordt in de organisatie. - Je sluit het project af en zorgt ervoor dat de lessons learned gedocumenteerd worden. -Je wisselt informatie uit met collega-projectmanagers. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, …) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

Zoek naar antwoorden van Brant in sociale netwerken
Look for responds of Brant in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brant. Laat een reactie achter voor Brant. Brant bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brant. Leave a respond for Brant. Brant on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brant op de google maps. Adres en contacten Brant
Location of Brant on the google maps. Address and contacts of Brant

Andere gerelateerde bedrijven als come Brant Brant: GORIS | Danblon M-C | AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST | Eloy Consulting BVBA | VANHINSBERG KANTOORMACHINES

Other related companies as Brant: GORIS | Danblon M-C | AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST | Eloy Consulting BVBA | VANHINSBERG KANTOORMACHINES

Brant is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brant, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02834442138. Het bedrijf Brant bevindt zich op het adres: Maria-Theresialei 1; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 504,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hi-fi and stereophonic equipment - Retail. Lijst met producten zijn Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Television & radio - Retail.
De hoofdactiviteit van Brant is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brant is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brant, openstaande posities, locatie van Brant op de kaart.

Brant is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brant, company assigned to the tax number BE02834442138. The company Brant is located at the address: Maria-Theresialei 1; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 504,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hi-fi and stereophonic equipment - Retail. List of products are Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Television & radio - Retail.
The main activity of Brant is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Brant is not available. You also can look at reviews of Brant, open positions, location of Brant on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brant, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brant, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brant, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brant, employees, financial statistics.