BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE
Private companiesAgricultural Production - Crops • BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE

Contactgegevens BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koestraat 181 Box 3; 8800; Roeselare (Rumbeke), België

Telefoon (phone): +32 (61) 921-72-99 +32 (61) 921-72-99

Fax (fax): +32 (13) 399-92-56 +32 (13) 399-92-56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE
Products information BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE

BTW identificatienummer (tax): BE08819244384
Ondernemingsnummer: 4193725585
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 561,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hi-fi and stereophonic equipment - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE
(Get full report from official database of BE for BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE
Addition kinds of activities for BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE

594101. Visserijapparatuur | Fishing equipment
07829901. Bermuda sprigging diensten | Bermuda sprigging services
13890100. Bouw-, reparatie- en ontmantelingsdiensten | Construction, repair, and dismantling services
28120105. Soda-as, natriumcarbonaat (watervrij) | Soda ash, sodium carbonate (anhydrous)
34419906. Spoelen, open webstaal: lange serie | Joists, open web steel: long-span series
44990305. Steamship leasing | Steamship leasing
73890903. Creditcard service | Credit card service

Werken bij BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

  • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

  • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

  • Huishoudhulp regio Assebroek (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

  • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: VENNEMAN bvba

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

  • People & Technology - .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    People & Technology est à la recherche d'un Developer .NET avec minimum 5 ans d'expérience pour un de ses clients situé à Bruxelles.     Mission    Développement d'applications .NET ainsi que la maintenance évolutive et corrective des applications.   C'est-à-dire... Comprendre les analyses fonctionnelles et techniques et les traduire en un code efficace. Programmation Orienté Objet et fonctionnelle.  Conception et développement d'interfaces utilisateurs professionnelles. Respecter le concept architectural applicatif et technique instauré dans l'entreprise préalablement validée par le comité des architectes d'entreprise. Prise en charge des spécifications techniques des projets. Et surtout...   Travailler en équipe!     Pour plus de détails : Programming Language : C #, MVC, MVVM, WCF, Angular. Platform : .NET. DB: SQL, SQL Server. Entity Framework Web Tools : HTML, CSS, XML , Angular, JQuery, JSON Web Server : IIS Microsoft Framework : Framework 4.x. IDE :Visual Studio 2015 + Tests unitaires.  Méthodologies et Technologie Agile, Scrum UML et RUP Langues : FR/NL - NL/FR + ENG     Vous avez envie de relever ce challenge ? N'attendez plus et postulez en appuyant sur le bouton ci-dessous..

Zoek naar antwoorden van BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE in sociale netwerken
Look for responds of BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE. Laat een reactie achter voor BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE. BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE. Leave a respond for BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE. BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE op de google maps. Adres en contacten BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE
Location of BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE on the google maps. Address and contacts of BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE: Most Valuable Player SPRL | CHEZ ANDR? | Ardennes (H?tel des) | ARMAND DE VLAEMINCK | ST?PHANIE RUTTEN

Other related companies as BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE: Most Valuable Player SPRL | CHEZ ANDR? | Ardennes (H?tel des) | ARMAND DE VLAEMINCK | ST?PHANIE RUTTEN

BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08819244384. Het bedrijf BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE bevindt zich op het adres: Koestraat 181 Box 3; 8800; Roeselare (Rumbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 561,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hi-fi and stereophonic equipment - Retail. Producten gemaakt in BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE, openstaande posities, locatie van BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE, company assigned to the tax number BE08819244384. The company BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE is located at the address: Koestraat 181 Box 3; 8800; Roeselare (Rumbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 561,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hi-fi and stereophonic equipment - Retail. Products created in BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE were not found.
The main activity of BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE is not available. You also can look at reviews of BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE, open positions, location of BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANG & OLUFSEN/ DE RAMMELAERE, employees, financial statistics.