'T VINGERHOEDJE

Contactgegevens 'T VINGERHOEDJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T VINGERHOEDJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T VINGERHOEDJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 363; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26880544 (+32-26880544) 26880544 (+32-26880544)

Fax (fax): +32 (67) 589-83-38 +32 (67) 589-83-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T VINGERHOEDJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T VINGERHOEDJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T VINGERHOEDJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T VINGERHOEDJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T VINGERHOEDJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T VINGERHOEDJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T VINGERHOEDJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T VINGERHOEDJE
Products information 'T VINGERHOEDJE

BTW identificatienummer (tax): BE01336730957
Ondernemingsnummer: 9452056884
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in 'T VINGERHOEDJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen; Maatkleding Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T VINGERHOEDJE
(Get full report from official database of BE for 'T VINGERHOEDJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T VINGERHOEDJE
Addition kinds of activities for 'T VINGERHOEDJE

15420202. Kassenbouw | Greenhouse construction
17529900. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
35310701. Brekers, draagbaar | Crushers, portable
35560205. Molenmolenmachines | Flour mill machinery
36780000. Elektronische connectoren | Electronic connectors
36799906. Hoofdtelefoon, radio | Headphones, radio
39990100. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment

Werken bij 'T VINGERHOEDJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T VINGERHOEDJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T VINGERHOEDJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T VINGERHOEDJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • VERKOOPSTER/VERKOPER AFDELING PARFUMERIE & ONDERGOED (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalter zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • Hulpelectricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, actief in technologie, zijn we op zoek naar een hulpelektricien voor op de werven. Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

  • Jobstudent verzorgende regio Sint-Amandsberg - Wondelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DS TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

Zoek naar antwoorden van 'T VINGERHOEDJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T VINGERHOEDJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T VINGERHOEDJE. Laat een reactie achter voor 'T VINGERHOEDJE. 'T VINGERHOEDJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T VINGERHOEDJE. Leave a respond for 'T VINGERHOEDJE. 'T VINGERHOEDJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T VINGERHOEDJE op de google maps. Adres en contacten 'T VINGERHOEDJE
Location of 'T VINGERHOEDJE on the google maps. Address and contacts of 'T VINGERHOEDJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T VINGERHOEDJE 'T VINGERHOEDJE: BAKERMAT | A.B.C. DESIGN | MARCEL VANDECASSERIE | DRUKKERIJ IMSCHOOT | SOCS

Other related companies as 'T VINGERHOEDJE: BAKERMAT | A.B.C. DESIGN | MARCEL VANDECASSERIE | DRUKKERIJ IMSCHOOT | SOCS

'T VINGERHOEDJE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T VINGERHOEDJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01336730957. Het bedrijf 'T VINGERHOEDJE bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 363; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 322,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen; Maatkleding Fab. Producten gemaakt in 'T VINGERHOEDJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T VINGERHOEDJE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T VINGERHOEDJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T VINGERHOEDJE, openstaande posities, locatie van 'T VINGERHOEDJE op de kaart.

'T VINGERHOEDJE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T VINGERHOEDJE, company assigned to the tax number BE01336730957. The company 'T VINGERHOEDJE is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 363; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 322,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen; Maatkleding Fab. Products created in 'T VINGERHOEDJE were not found.
The main activity of 'T VINGERHOEDJE is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T VINGERHOEDJE is not available. You also can look at reviews of 'T VINGERHOEDJE, open positions, location of 'T VINGERHOEDJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T VINGERHOEDJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T VINGERHOEDJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T VINGERHOEDJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T VINGERHOEDJE, employees, financial statistics.